Hvordan man dyrker en Moonflower vin

February 20

Moonflower vin (Calonyction aculeatum) er en af vidundere i aften haven. Kæmpe 5 til 6 tommer hvid blomstrer, der ligner morgen herligheder er beliggende mod store hjerteformede dybt grønne blade. Da solen begynder at indstille i sene eftermiddag begynder blomsterne at folde og frigiver en dejlig duft. Når solen stiger, blomstrer forsigtigt spiral lukket. Her er hvordan du tilføjer denne moonlight marvel til din have.

Instruktioner

•Forbered frøene. Brug en kniv til at gøre en lille nick i moonflower vin frø. Læg frøene i en creme kop eller andre små glasbeholder og dæk dem med vand. Tillad i blød natten over.

•Plant frø i tørv Potter. Udfyld tørv Potter med jord-mindre plantning medium 3/4 tommer fra pot's rand. Fugtes med vand. Placer 2 eller 3 vine frø på jorden og dække med 1/2 tomme af jord-mindre mix. Vand igen forsigtigt. Plantet tørv Potter i et varmt sted indtil udplantningsplanterne er stor nok til at transplantationen og holdes fugtig. Start vinstokke indendørs 4 til 6 uger før de sidste ventede frost.

•Forbered plantemateriale til transplantation. Moonflower vin frø spirer i ca 3 uger. Før plantning, tynde planter til en vin pr pot. Fjerne svage eller ekstra planter ved at skære dem med en saks. Ikke trække stiklinger fra jorden. Trække kan beskadige den resterende sætteplante bud rødder. Planter, der er klar til udplantning bør har dannet 2 eller 3 blade.

•Vælg udendørs plantning placering. Det foretrækker et sted, der modtager fuld sol, og jorden skal være fugtig og veldrænet. Vælg en placering, der giver vine rigelig støtte, såsom et espalier, arbor eller hegn, og væk fra andre planter. Moonflower vine kan vokse op til 40 fod i højde med slyngtråde der kan, hvis venstre umarkeret, opsluge i nærheden planter eller træer.

•Transplant sætteplante. Løsn jorden i området ønskede plantning. Grave et hul lidt større end tørv pot og samme dybde. Sted tørv pot og sætteplante i plantning hul og dæk let med den oprindelige jord. Tørv puljen vil smuldre i jorden og vil give ekstra næringsstoffer. Blidt vand transplanterede sætteplante.

• Indsamle frø. Moonflower vin frø er nemme at samles til næste års haven eller til at dele med venner. Når skallerne, der følger den hvide blomstrer bliver sort og tør, kan de indsamlede og opbevares på et tørt sted. Frøene er på størrelse med en garbanzo bønner og hvid farve.

Tips & advarsler

  • Moonflower vin er sjældent fundet containere til udplantning fordi de ikke transplantationen godt. Et alternativ til Start frø indendørs i tørv Potter er at så frøene direkte i jorden, når der ikke længere er nogen fare for frost.
  • Moonflower vinstokke åbne deres blooms og udsender deres duft om natten. Prøv at dyrke vin i en hængende kurv nær et soveværelsesvindue eller på et dæk for at nyde dem i aften.
  • Moonflower er en årlig tropisk vin i de fleste hårdførhed zoner. Det betragtes som en flerårig plante i zoner 10 til 12.
  • Nyligt transplanterede moonflower frøplanter er langsom avlere. Som jorden bliver varmere, øger deres vækst. De første blomster vises normalt omkring 4 juli og senest indtil den første frost.
  • Moonflower vinstokke kræver lidt vedligeholdelse engang etableret. Vand transplantationer regelmæssigt. Under tørke, vand vin godt. Moonflower vinstokke, men trives i varmen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com