Knude haven buske

February 20

Knude haven buske

Knude haver bruger små endivie hæk planter til at skabe geometriske mønstre, der ligner gamle knude mønstre. Rum skabt er almindeligt fyldt med urter, roser, grøntsager eller årlige blomster. Knude haver opstod i Storbritannien under regeringstid af dronning Elizabeth jeg.

Buksbom

Buksbom er en fælles valg til knude haven kantning. Bruge vinteren perle (Buxus Buksbom) eller grøn perle (B. sempervirens) for stram, kompakt vækst, der er let forskydes. Buksbom er hårdfør til USA 's afdeling i landbrug plante hårdførhed Zone 6. Den vokser i sol eller delvis skygge.

Tveskægget

Tveskægget (Kortlæbe chamaedrys) har lille, plisseret grønne blade og blomstrer med små, lavendel blomster om sommeren. Det er hårdfør til USDA plante hårdførhed Zone 5 og tager sol eller delvis skygge.

Lavendel bomuld

Lavendel bomuld (Santolina chamaecyparissus) er en urt, der ligner en grå rosmarin. Det producerer gul, knap-lignende blomstrer i sensommeren. Det foretrækker fuld sol og er hårdfør til USDA plante hårdførhed Zone 6.

Rosmarin

Rosmarin, gør med sine små, tynde blade og oprejst vækst, også en god knude haven kantning. Det producerer små blå blomster og stedsegrønne i USDA plante hårdførhed zoner 8-10. Det har brug for fuld sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com