Hvordan at slippe af dvale flagermus i dit hus

February 20

Hvordan at slippe af dvale flagermus i dit hus

Uanset om du har en enkelt bat eller flere ones overvintrende i dit hus, kan du være bekymret for den fare, de kan udgøre for dig og din familie. Lad ikke din frygt, komme i vejen for sund fornuft. Flagermus er i høj grad gavnlig for mennesker, fordi de kan spise deres kropsvægt i insekter om natten. Flagermus dvale i vintermånederne, fordi det er for koldt til at jage og mad er knappe. Du skal vente til foråret før du tager enhver handling at forjage dvale flagermus. Fordi flagermus sover i løbet af vinteren, de forårsager ingen skade, og udsættelse kan dræbe dem.

Instruktioner

•Åbn alle tilgængelige vinduer og døre på ydersiden i området hvor flagermus har overvintrende. Alle indvendige døre, må ikke åbnes, fordi det kan drive flagermus yderligere ind i dit hus.

•Plan venner og familiemedlemmer uden for dit hus, se åbne vinduer og døre i skumringen. Flagermus, der kommer ind i folks huse er i vid udstrækning nataktive og lader til at gå på jagt efter mad i løbet af den første time af dusk hver aften.

•Luk åbne vinduer og døre efter alle flagermusene har forladt stedet. Bemærk at denne proces kan tage mere end en nat, fordi ikke alle flagermus lade for at jage hver aften.

•Capture resterende flagermus omhyggeligt, en ad gangen, med en stor container. Arbejde handsker til at beskytte dine hænder, glider en stor beholder under hængende bat. Skub en stor, stiv stykke pap over åbne munden af beholderen at forhindre bat fra at flygte. Tag det udenfor og slip den.

•Seal alle åbninger. Flagermus kan indtaste et hus gennem åbninger på størrelse med en skilling. Hvis du bemærker små huller i din tagskægget, vægge eller andre dele af dit hus, der går på ydersiden, blokeres af hæftning hardware klud på plads. Hvis du har skorstene, vent til atmosfæren, Sørg for at have dem serviceres regelmæssigt, således at akkumulerede creosot oprustning ikke holder flue åben. En flagermus mission når de kommer ind i dit hus er ikke at forstyrre dig. Det vil bare et varmt sted at fordøje sin middag. Hvis din åben skorsten flue er en måde at gøre det, vil en flagermus helt sikkert bruge det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com