Hvordan til at designe et hegn for en blomsterhave

February 21

Hvordan til at designe et hegn for en blomsterhave

Plantning og pasning en blomsterhave er et værk af kærlighed og passion. Timer for at få den rigtige jord, blomst valg lige, vanding og gødskning, så blomster trives. Installation af et hegn ikke kun giver mening, men også sparer cents. Det kan være dyrt, hvis ikke umuligt at erstatte en seng af prize-vindende roser eller stauder du har haft en lang tid. Designe et hegn vil beskytte de dyrebare kronblade og blomstrer, der har vokset til at blive din stolthed og glæde. Hegnet vil også hjælpe med at beskytte din investering i penge, tid og få dine hænder beskidte til at oprette din blomsterhave.

Instruktioner

•Fastsætte hegnet så at forbipasserende kan se dine blomster fra fortov og gaden samtidig bevare en følelse af privatlivets fred for dit hjem på samme tid. Bruge metal eller smedejern til dette look. Space indlæg ikke mindre end 4 inches fra hinanden for at forhindre ubudne gæster i at komme ind på din ejendom. Bruge smedejern indlæg med spidse toppe til et andet element af sikkerhed.

•Anvend korte hegn design for et blomsterbed, der grænser op til omkredsen af dit hus. Overveje færdige hvide blokadevagt hegn eller gitter. Mulighed for højden af indsatserne, når du trykker dem ned i jorden til at bestemme højden af planter eller efterstillede blomster, der fungerer bedst med den endelige højden af hegnet.

•Kontrollér hegnet højde mindst 3 fødder at beskytte din blomster fra at fremvise spor af afgnavning af kæledyr og beskytte kæledyr og små børn fra at spise blomster, løv eller planter, der kunne være skadelige eller endog giftige. Brug barkflis omkring grænsen til hegnet, at skabe en pæn udseende og fastholde fugt til blomsterhaven.

•Consider usynlige hegn som et materiale til at holde hunde fra at ødelægge blomster i en baggård haven og andre områder anlagt med blomster. Følg producentens instruktioner for installation den usynlige indhegne og montering din hund med krave enhed. Oprette en seng af barkflis, 2 til 4 fod i højde, border blomsterhaven og definere den usynlige indhegne linje.

•Brug railroad bånd eller træ til at designe en kombinationsbehandling hegn og grænsen for en hævet blomsterbed. Designe højden af hegnet, så det ikke dominere udseendet af blomsterbedet. Holde antallet af stablede railroad bånd til ikke mere end fire til at opnå en afbalanceret look.

•Fastsætte en mursten eller sten hegnet for en naturlig, rustikke udseende. Oprette et layout på papir med bredde og højde for hegnet til at bestemme, hvor mange mursten og sten du skal bruge, for eksempel, 8 inches per mursten. Tillad ca 1/2 tommer til mørtel i mellem hver mursten. Eksperiment med en lille mængde af sten for at bestemme, hvor mange sten du skal bruge til hver fod af hegnet før du foretager dit endelige køb.

•Kontrollér en kreativ hegnet for blomsterbed ved hjælp af gryder og plantageejere. Designe hegnet, så det ikke vil blokere kortere blomster fra visningen. Vælg samme nuance blomster som hvide petunias eller alyssum for en kontinuerlig strøm af farve og lave et design erklæring. Bruge en kombination af forskellige Potter, såsom ler eller emalje, eller holde sig til én stil at give hegnet kontinuitet i design.

Tips & advarsler

  • Overveje et design, der inkorporerer tykke buske som holly plantet på den gade eller fortov side af smedejern hegn til at skabe en følelse af privatlivets fred.
  • Faktor højden blomster vil nå på modenhed, når designe hegnet og bestemme højde for hegnet.
  • Check med din husejere associering (hvis du har en) om nogen restriktive pagter, der kan være på plads med hensyn til installation af et hegn.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com