Anthophyta blomstrende planter

February 21

Anthophyta blomstrende planter

Anthophyta er blomstrende planter, gruppe af planter, der dominerer i verden med mere end 230.000 individuelle arter. En vigtig kilde til de fleste af vores mad, herunder korn, frugt, urter og endda kaffe, Anthophyta planter spiller en afgørende rolle i vores økosystemer. Mange blomstrende planter har smukke blomstrer. Men det kan overraske dig at lære at nogle--som egetræer, ivy og græs--ikke ligner typiske blomster endnu også kvalificere sig som Anthophyta.

Enkelt frø-Leaf planter

En af de store klasser af Anthophyta er "enkimbladede" eller planter med ét frø blad til at gemme mad. Enkimbladede omfatter forskellige græsser, palmetræer, bambus, agaver og orkideer. Vores planet fire store kilder af fødevarer også kommer fra enkimbladede, herunder Byg, majs, ris og hvede. Andre populære enkimbladede, at mennesker spiser omfatter sukkerrør, ananas, datoer og bananer.

To frø-Leaf planter

Den anden store klasse af Anthophyta, "dicotyledones," har to frø-bladene til at gemme mad. Sådanne anlæg omfatter større arter som æbletræer, magnolia træer, egetræer og kaktus, og nogle er mindre arter som solsikker og ærten planter. Vi indtager mange dicots, herunder bønner, kaffe, meloner, squash og jordbær. Andre dicots kan simpelthen give skønhed, som nelliker, roser eller krysantemum. Cacao, bomuld og eukalyptus er dicots.

Magnoliids

En mindre gruppe inden for den Anthophytas division, der har været for nylig anerkendt af forskere er Magnoliids. Disse planter er mere primitive end enkimbladede eller dicots og så sent som 2010 var stadig endnu at blive fuldt ud defineret af videnskabsfolk. Kender magnoliids omfatter avocadoer, sort og hvid peber, laurbærblade og kanel.

(Reference 1, 2)


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com