Hvordan at rengøre op olie spild på Land

February 22

Hvordan at rengøre op olie spild på Land

Olie spild er alt for udbredt i den moderne tidsalder med tankskibe og andre levering køretøjer lejlighedsvis at miste deres belastninger eller selskaber uansvarlig bortskaffelse af affald. Oprydning råolie indebærer ikke blot genskaber jorden, men at sikre, at alle dyr, deres levesteder og grundvand kilder ikke er kompromitteret. Med en lille gruppe af mennesker, nogle professionel hjælp og tid kan du gendanne jorden til sin gang-uberørt tilstand.

Instruktioner

•Isolate alle de forurenede objekter, der ikke kan renses og fjernes. Mens du er i stand til at bade smådyr og krat ned en plantens blade til en vis grad, kan nogle ting som fugles reder, pletter af jorden eller blomster være for sart eller vanskelige at rengøre. Lægge varer i plastikposer til bortskaffelse.

Anslag dysefastgørelsen krat og bade dyr og planter. Være forsigtig med at bruge en følsom, Allergivenlig sæbe, hvis vand alene ikke vil få arbejdet gjort, da mange planter og dyr kan være frataget deres moskus eller endda hår hvis de reagerer dårligt til stærke sæber.

•Hire en professionel til at analysere grundvand for forurening. Hvis behandlet hurtigt, et olieudslip får ikke tid til at sive dybt ind i et grundvandsmagasin, men være sikker på de omkringliggende vandforsyning er fri for forurening, grundvand specialist vil køre en række renhedsprøver.

•Plant træer og tilskynde økosystem rehabilitering. Mens transplantere plantevækst liv og pleje er godt for en inddrive økosystem, Husk på, de bedste ting, du måske kunne gøre for området er at fortælle det restituerer på egen hånd i gang ved at forhindre menneskelig indgriben og udvikling.

Tips & advarsler

  • Bære plastik handsker for at undgå hudkontakt med råolie.
  • Forsøg ikke at rengøre eller ellers behandler farligt dyr uden professionel hjælp.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com