Skal jeg sætte ned Weed bunddække, når planter udplantes allerede?

February 22

Landskab stof er en langsigtet løsning for at kontrollere ukrudt i blomsterbede eller rundt om træer og buske. Det er lavet af en gennemtrængelig materiale, der giver mulighed for luft og vand til at passere gennem, men ikke sollys, så spiring af ukrudtsfrø ikke kan forekomme. Det er oftest installeret før landskabsarkitektoniske planter er tilføjet. Det kan dog installeres, efter at planterne er allerede beplantet.

Forberedelse

Fjerne eventuelle eksisterende muld fra området plantning med en rake eller hakke. Store stykker af organisk materiale, såsom bark mulch, nedbryder jord af værdifulde kvælstof planterne skal som de forfald under landskab stof. Dette sker fordi bittesmå organismer nedbryde store barkflis stykker forbruge kvælstof for at overleve.

Spredes et 1 - 2 tommer lag af godt rådnet kompost over området plantning. Rådnet kompost hjælper med at give næring til jorden ved at tilføje organisk materiale. Det vil ikke bruge værdifuld kvælstof, fordi det er allerede brudt ned. Kompost er tilføjet for organisk materiale ikke vil kunne nå jorden når landskab stof er installeret.

Læg stoffet korrekt

Landskab stof har en anden tekstur på hver side. Ene side er glat og den anden er fuzzy. Den fuzzy side går altid ansigt. Det er designet på denne måde, så det overholder jorden og vand passerer gennem det nemt.

Skære landskab stof

Hvis du vil starte, skærer store dele af landskabet stof til at dække så meget område som muligt. Der skal være 6 inches af plads mellem landskab stof og alle stauder og træer. En 1 - 2-tomme plads er passende for etårige planter. Overlap strukturen 6 inches for at sikre god dækning. Skær mindre sektioner til at fylde i afsnittene mellem planter. Skær mindre sektioner stor nok, så der er passende overlapningen af 6 inches. Push landskab stof stifter, også kendt som hæfteklammer, landskab stof og jorden hver 1 til 3 fod. Hæfteklammer holder stoffet på plads, så det ikke glider eller blæse væk.

Tilføjelse af barkflis

Spredes et 2 - til 3-tommer lag af muld over landskab stof til at holde det på plads. Barkflis også forhindrer ukrudtsfrø fra spirende på toppen landskab stof som skidt er skyllet hen over overfladen. Barkflis holder jorden cool nedenunder liggende stof og bevarer fugt.

Tilføje nye planter

Tilføje nye planter til området plantning af trække tilbage barkflis og skære et hul i landskab stoffet med en skarp tunge saks. Hvis plante stauder, skal hullet være bred nok, 6 inches af nøgne jord er udsat på hver side af anlægget. Dette vil give planten plads til at udvikle. For etårige planter eller frø, kan hullet være meget mindre, afhængigt af anlæggets modne størrelse.

Hvis en plante dør, eller er fjernet, skære et stykke af landskabet stof stor nok til at overlappe de eksisterende stof med 6 inches. Sikkert patch med hæfteklammer og dække med barkflis lag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com