Brune pletter på Pachira plante blade

February 22

Anlægget pachira er også kendt som penge træet. Money tree er en plante hjemmehørende i tropiske områder, som dem der findes i Sydamerika. Pachira planten kræver fugtighed på mindst 50 procent, og det også foretrækker temperaturer mellem 50 og 90 grader. Pachira plante er ideel til indendørs dyrkning, og er en velkendt husstand plante. Hvis ordentlig pleje ikke er taget, kan brune pletter forekomme på pachira plantens blade.

Mealy fejl

Mealy fejl er en lille, hvid eller pink bug, der vil angribe bunden af pachira plante blade. Bugs efterlade en lille sekretion af klare slim. Over tid, kan denne Slim forårsage blade at anskaffe små, brune pletter på overfladen af bladene. Den bedste måde at forhindre steder opstår på denne måde er at fjerne mealy fejl, når du ser dem. En spray fra et par dråber opvaskemiddel placeret i en flaske med vand på bunden af bladene er normalt nok til at dræbe alle, men de mest tunge skadedyrsangreb.

Vanding

Brune pletter kan også opstå fra for meget eller for lidt vanding. Brune pletter nær spidsen af bladene betyder normalt, for lidt vanding. Brune pletter nær bunden af bladene er en indikation af for meget vanding. Top 2 inches af jord bør altid være lidt fugtig. Derudover bør blade duggede med vand dagligt at fremme fugtighed.

Ernæring

Dårlig ernæring kan også forårsage brune pletter på pachira plante blade. Planten har brug for befrugtning flere gange om året, især i indendørs voksende steder. En all-purpose 10-10-10 gødning bør anvendes om en gang om måneden i løbet af foråret og sommeren. Hvis bladene begynder at spotte om vinteren, bør der også gives én ekstra gødning ansøgning.

Belysning

Dårlig belysning kan også forårsage pachira blade bliver dækket i brune pletter. Med dårlig belysning, vil pletterne vokse, i sidste ende forårsager hele bladet at blive brune. Bladet vil falde snart efter drejning brown. Hvis dette sker, skal du flytte anlægget til en placering, der modtager mere sollys. Du kan også flytte planten udendørs om sommeren til at modtage mere lys.

Overvejelser

Hvis din pachira anlægget har konsekvent brune pletter på bladene, derefter har du formentlig ikke rettigheden vækstbetingelser hvor planten er i øjeblikket til huse. Flytte anlægget udendørs, så det kan modtage mere sol. Hvis planten er allerede udendørs, prøv at transplantere det til en anden placering. Hvis anlægget er udendørs, kan det i for koldt i et miljø. Hvis dette er tilfældet, skal du overveje at bringe anlægget indendørs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com