Konkrete Patch & reparation

February 22

Konkrete Patch & reparation

Beton og patch reparation er en fælles opgave for de fleste boligejere. Om det er en indkørsel, gang eller garage gulv, de mange betonoverflader omkring den typiske hjemme brug konstante pleje at sikre deres fortsatte integritet. Hvis venstre ubehandlet, revner i beton overflader kan udvide og til sidst spredes, nødvendiggør en langt større reparation job. Heldigvis er grundlæggende beton og patch reparation et simpelt nok job for de fleste gør-det-selv.

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at skrabe langs kanten af knæk eller miste patch. Dette vil gøre det muligt for dig at fjerne nogen mister materiale, der vil komme i vejen for den nye patch. Bruge en stålbørste til at helt skrubbe ud det beskadigede område. Den renere overflade, jo stærkere den lappe. Vaske knæk med en haveslange og lad tørre grundigt.

•Measure bredde af det beskadigede område at afgøre, om knæk er klassificeret som en hårgrænsen knæk eller større. Hvis det er mindre end ½ en tomme, det er en hårgrænsen knæk og rettelsen er temmelig ligetil. Anvende en perle af cement caulk med en caulk pistol og en lille spartel til at udjævne det. Dette specielt fremstillet sammensatte bør er let tilgængelige på isenkræmmere og helt fylde og forsegle knæk. Bare vente en dag før kørsel over patch. Hvis revnen er bredere end ½ tomme, fortsætte til næste trin.

•Chisel ud knæk, så at det er bredere under overfladen linje end på overfladen selv. Dette vil tillade caulk overlapper bredden på knæk, giver patchen tilføjede stabilitet. Som med hårgrænsen knæk, anvende caulk med en lille spartel og vente 24 timer før kørsel over patch.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com