Californien Pine Tree sygdomme

February 22

Californien Pine Tree sygdomme

Fyrretræer (Pinus pinea) er stedsegrønne træer, der kan vokse op til 262 fod i højden. Fyrretræer er anerkendt for deres kegler, deres hårdførhed i hårde miljømæssige forhold og deres evne til at udfylde enorme områder. Der findes 115 forskellige arter af fyr og en række af dem er oprindelig i Californien herunder great basin bristlecone fyr, som vokser i bjergene i det sydvestlige USA, og Monterey fyrretræ, som er en signatur træ på Californiens kyst. Californien fyrretræer er truet af en række sygdomme.

Pitch fordærve

Pitch fordærve er en svampesygdom, der er forårsaget af Fusarium circinafum og har i høj grad påvirket af fyrretræer på kysten i Californien sundhed og har arret hele skove ved at oprette henfaldet grene og gabende pletter på træerne. I mange tilfælde fører sygdommen til døden af hele træet. Andre indfødte Californien pines meget modtagelige for pitch fordærve omfatter knobcone pine, grå pine, coulter pine og biskop pine. Svampen breder sig til træer fra luftbårne sporer og gennem barken, kegle og kvist biller, som bærer sygdommen til sunde træer. Der er ingen kendt kur mod banen fordærve og metoden bedste forebyggelse er at hele tiden fjerne misfarvede nåle og rådnende træ områder som de vises. Dette hjælper med at holde sygdommen i at sprede sig i hele træet og andre sunde træer.

Dothistroma nål Blight

Dothistrom skimmel er en yderst ødelæggende løv sygdom i en bred vifte af pine arter. I Californien er den mest modtagelige sort Monterey pine. Sygdommen er forårsaget af svamp Dothistroma pini, som inficerer og ødelægger nåle fører til tidlig bladtab og eventuel død af træet. Tidlige symptomer på sygdommen omfatter mørke grønne bands og tan og gule pletter på nåle, der gradvist bliver brune. I Californien disse bands er en lys rød farve og sygdommen omtales ofte som den røde band sygdom her. Brug af kobber fungicider har vist størst effekt i at kontrollere sygdommen. Det bedste tidspunkt at anvende fungicid er i midten af maj.

White Pine Blister Rust

White pine blister rust er forårsaget af svamp Cronartium ribicola. Sygdommen har ført til en betydelig nedgang i Californien befolkning af sukker fyrretræer, som er mest modtagelige for det. Sugar pine er historisk har været vigtige for Californien da stedet for den første guld findes i den stat, som førte til guldfeber stampede, blev bygget med sugar pine logs. Sugar pine er den højeste pine i Californien med den højeste træ på 216 fødder med en diameter på 4-1/2 fod. Tidligste symptomer af white pine blister rust vises på sukker pines i sensommeren og falder i form af små, gule pletter på nålene. Infektion derefter spredes til kviste forårsager hævelse og gulfarvning vabler. Disse blærer bælte og dræbe stammer og grene som de vokser i antal. Kontrolmetoder omfatter fjernelse af inficerede træ dele og brugen af anbefalede fungicider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com