Hårde fryser & appelsiner

February 23

Hårde fryser & appelsiner

Appelsintræer, ligesom andre citrus træer er kolde-bud planter, fordi de ikke indtaste en periode af vækstdvale som løvfældende træer. Hvis der er en lang periode med koldt vejr, den orange træ har lidt tid til at forberede sig og acclimate til vejret ændringer, men hvis der opstår en uventet hårde freeze, det kan dræbe eller skade træet og dets frugter.

Frugt skader

Frugt på dit orange træ er mest tilbøjelige til at lide skade, når vejret er stadig under 28 grader Fahrenheit i fire timer eller mere. Den orange hud bliver beskadigede eller udstenede og hvis alvorligt beskadiget, appelsiner falder ned fra træet. Disse appelsiner, der ikke falder i sidste ende blive tørret ud og hule på indersiden. Af denne grund, vil mange landmænd forsøge at redde, hvad de kan for deres beskadigede orange afgrøde af saftpresning appelsiner lige efter fryse.

Eftersæson beskæring

Undgå beskæring orange træer i løbet af efterår og vinter måneder. Reducere størrelsen baldakin reducerer den orange træ varme-fastholde kapacitet og stimulerer nye vækst i en periode, hvor væksten skal bremse. Jo mindre stresset en orange træ er, jo bedre det svarer til koldt vejr.

Beskytte unge appelsintræer

Appelsintræer, der er yngre end 5 år gamle er de mest modtagelige for hårdt fryser. En af de mest effektive og billigste måder at beskytte dem er jord banking, der er udført af mounding jorden omkring stammen hele vejen op til de nederste stillads grene. Hvis de udsatte områder af træet er beskadiget, vokse en ny baldakin fra den beskyttede del, efter at jorden er fjernet i foråret.

Fryse hårdføre rodstok

Trifoliate appelsintræer er meget kold hardy og orange træer okulerede på denne rodstok arve sin frosthårdførhed, når de udsættes for de rette pre fryse betingelser: dagtimerne temperaturer over 70 grader Fahrenheit og natten temperaturer på 50 grader Fahrenheit i mindst to uger før den hårde fryse.

Beskytte Orange træer

Forbered din orange træer til en kommende fryse ved vanding jorden omkring den orange træ og sprøjtning løv med vand. Vandet aids blade og rødder i varme fastholdelse. Det optimale tidspunkt at vand en orange træ til fryse beskyttelse er når temperaturen falder til 34 grader Fahrenheit. Du kan også tæppe træet i en åndbar stof. Lys eller lille varmelegemer er undertiden tilføjet til undersiden af tæppet for ekstra beskyttelse med omhu at ikke tillade lys eller varme kilde til at komme i kontakt med træ eller tæppe.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com