Pine Tree Bark fjernelse

February 23

Pine Tree Bark fjernelse

Den bedste tid på året for pine tree bark fjernelse kommer i begyndelsen af sommeren når sap kører under barken. Sap rejser hele træet for at give sin nye vækst med næringsstoffer. Hvis træet er fældet i løbet af denne tid, skaller barken næsten af træet. Hvis dette ikke er en mulighed, skære træet ned og vente seks måneder for det tørre. Som det tørrer, vil bark vige tilbage for det indre cambium lag. Pine tree bark er fjernet for at øge levetiden af hegnspæle og polakker. Den holder også uønskede insekter ude af snore af brænde.

Ukontrolleret Peeling

Peeling fungerer bedst på yngre fyrretræer, især når producerer sap, men det er også muligt at skrælle en ældre træ. Skub en Båndkniv under bark i begge ender af træ. Bruge Båndkniv for at få bark til løft fra cambium lag. Grab den løftede bark og skræl det op og væk fra træet. Fortsat løfte og peeling før alle bark er blevet fjernet. Korte og lange striber vil skrælle.

Kontrolleret Peeling

Skære parallelle linjer langs længden af træet med spidsen af en motorsav. Skær kun som dyb som bark kører. Space disse linjer omkring 6 inches fra hinanden. Når du er færdig skæring, vil det ud som du lige lavet nålestriber op og ned i træets længde. Løft strimler med en Båndkniv og trække dem op og væk fra cambium lag af træ. Skære barken på denne måde vil tillade dig at trække bark fra træet i lang tid, endda strimler. Brug sikkerhedsbriller, når du bruger en motorsav.

Kemisk Peeling

Straddle ene ende af træet mellem dine ben. Sidde på barken og holde Båndkniv ud foran dig. Træk kniv langs bark, indtil det skærer nedenunder. Trække kniven mod dine lår til at skrælle væk lag af bark. Design af en Båndkniv vil ikke tillade dig at skære dig selv ved hjælp af denne teknik. Flyt ned langs længden af træet, indtil du har fjernet en hele længden af bark. Det vil skrælle i korte stykker, fordi Barken er tørt. Rulle træet over lidt efter hver skræl indtil hele træet blevet skrællet. Bære læderhandsker, når skrælning lager tørt bark.

Pres vask

Krog en haveslange til en højtryksrenser. Start højtryksrenser afhængigt af hvilken type du har. Nogle er gasdrevne og nogle er elektrisk. Hold spulehåndtaget omkring 12 inches væk fra barken og spray en lind strøm af vand på den. Komme tættere på barken, før vandtrykket blæser bark fra træet. Bruge den spids, der giver mulighed for en 0 graders vand stream. Dette vil sikre den mest direkte pres. Vær omhyggelig med ikke at komme for tæt på åen eller du vil ende op opskæring i cambium lag af træ. Bære sikkerhedsbriller, når du bruger en højtryksrenser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com