Sådan Stop Dry Rot i træ

February 23

Dry rot kan være et alvorligt problem. Det er dybest set en svamp, der er normalt udbredt i områder med høj fugtighed. Denne svamp kan ødelægge træ strukturer såsom møbler, gulve eller endda fundamenter. Svampen kan også forårsage alvorlige strukturelle skader til dit hjem. Men det tager typisk en høj fugtighed, over 20 procent, før denne form for alvorlige skader kan gøres.

Instruktioner

•Kontrollér at sørge for der er ingen store utætheder i dit hjem. Utætte brusere, haner og vaskemaskiner, kan for eksempel oprette en tilstrækkelig høj fugtighed i dit hjem kan forårsage dry rot.

•Undersøg dit tag at sørge for der er ingen huller eller andre skader. Hvis dit tag er utæt, du har brug at få den repareret det samme som et utæt tag kan forårsage dry rot i strukturen af dit hjem.

•Hav dit hjem vandtæt. Dette er især vigtigt i badeværelse og vaskeri, fordi disse er høj fugt områder. Dine vinduer, døre og tag skal være vandtæt så godt.

Kortindgangsdør en professionel til at inspicere ventilationssystem i dit hjem. Dårlig ventilation er en væsentlig årsag til dry rot. Hvis dry rot er allerede et problem, skal dit hjem være godt ventileret, især i områder hvor fugt har tendens til at opbygge såsom kælder eller vaskerum.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at selvstændige diagnosticere din dry rot problem. Hvis dry rot angriber dit hjem, skal du kontakte en professionel for at få hjælp.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com