Hjem rod & organisation Tips

January 4

Hjem rod & organisation Tips

Rod kryber ind i folks liv uanset hvordan kræsen de er. "Organisering er handlingen for at give dig selv mere tid og fred i sindet," hedder professionel organizer Peter Walsh i sin bog "Sådan Organiser bare om alt." Mange enkeltpersoner er talentfulde på straks styre og organisere rod, mens andre ikke er. Decluttering kan hjælpe med at bringe en følelse af orden og ro til dit liv. Det kan spare dig tid og penge og hjælpe med at frigøre dig fra unødvendig stress. Metoder til at organisere rod varierer, men det er vigtigt at finde et system, der virker for din husstand.

Udpege gode hjem til dine ejendele

Vælg områder i dit hjem for bestemte kategorier af varer. Vælg omhyggeligt; Hvis ting ikke er tildelt mindeværdige, fornuftige steder, er familiemedlemmer mere tilbøjelige til at lade varer, uanset hvor de lander. Sted dubletter af poster bruges hver dag som saks, elastikker og penne i en anviste område i hvert rum, hvor de er almindeligt anvendt. Det er nemmere at vedligeholde organisation, når der er et sted for alting. "Den gennemsnitlige amerikanske affald 55 minutter om dagen på udkig efter ting, de ved de har, men kan ikke finde," advarer professionel organizer Diane Albright i artiklen "Organisere dit hjem."

Udvikle god organisation vaner

Flere ting er lig med mere rod. Håndhæve en husstand regel, at hvis du køber en vare, en anden skal forlade huset. For eksempel, hvis du køber en artikel i tøj, skal du give en du allerede ejer til en lokal velgørenhed. Insistere på, at hvert medlem af familien sætter varer på deres rette plads når den ikke er i brug. Straks behandle nye emner, der kommer ind i huset, så de ikke ender med kastet på en bordplade eller en tabel. Malplacerede biblioteksbøger, skolen tilladelse underkjoler, læge aftalekort, kreditkort regninger og lignende kan koste dyrt.

Hvad de skal gøre med overskydende ejendele

Sælge eller give væk alt, hvad du kan af ubrugte varer. Donere Børnetøj til en lokal velgørenhed eller dine naboer yngre børn og har en yard salg for varer, der er ikke længere nødvendige. Hvis du ikke har meget plads, leje en lagerenhed til din out-of-sæsonen og ferie forsyninger og dekorationer. Købe nogle robuste plast placeringer fra nabolaget salg, avisannonce eller brugte sælgende site på internettet. Papkasser er gode til at gemme nogle ting, men uden for opbevaring enheder er notorisk beskidt og kan være underlagt vand lækager. Lej den mindste enhed muligt og stable plastic placeringer til loftet, hvis det er nødvendigt.

Tæmme papir bunker

Din home office, eller hvor du holder dit papirarbejde, kan være den værste område for potentielle rod. Papirer synes ofte at vokse eksponentielt i et hjem. Smide så mange papirer som muligt, og udvikle et godt system til at kontrollere resten. Børnenes kunstværker kan holdes i en særlig kasse, at barnet har dekoreret. Har en "kunstner i ugen" display for hvert barn. Bogføre dine børns nuværende priser og god kvalitet papirer i en fremtrædende plads. På denne måde børn bliver ved deres familie værdsætter deres talenter, men deres rod er holdt på et minimum.

Sortering mail, arbejde og personlig korrespondance straks ind i grupper, og placere dem i deres udpegede skuffer eller filer. Hvis du lader papir rod kommer til det punkt, hvor du ikke kan finde vigtige oplysninger, vil det koste dig i mere end én måde. Styre dit papir flow og andre kilder til rod vil øge din produktivitet og løfte en tung belastning af angst fra dit liv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com