Værktøjer til at skære en Cement Board

February 23

Cement board er en type af gips konstruktion, der er designet til at gå nedenunder eller på væggene i våde områder. Det er almindeligt sat som et undergulv i et køkken, badeværelse eller tøjvask værelset. Cement board er vandtæt og er en sammensætning af gips og cement.

Drywall Saw

En gipsvæg så vil skære igennem denne type af bestyrelsen meget godt. Det har også fordelen, at hjælpe dig med at mere nemt skære huller i væggen. Saven er gode til lige kanter, der mødes i hjørnerne.

Razor Knife

Du kan score overfladen af bestyrelsen med en barberkniv kniv, og derefter den uønskede stykke kan være afbrudt. Et par hurtig passerer med kniv, forlader en groove om 1/8-tommer tyk, vil tillade dig at fastgøre stykket ud over en solid overflade, giver et rent kanten.

Puslespil

Stiksave har fordel af hastighed og manøvredygtighed. Ved hjælp af en stiksav vil tillade dig at skære store mængder af cement board hurtigt. Du kan også udføre nogle omgange men ikke ekstremt stramme drejninger. Puslespillet er et praktisk værktøj, når remodeling et stort rum, såsom en poolhus eller mudder værelse.

Dremel værktøj

Disse værktøjer er håndholdt routere, der kan bruges til at udjævne ru kanter. De vil også tillade dig at foretage meget præcise huller i bestyrelsen for rør eller udluftning. Dremel værktøj bruger en lille roterende bit der ligner et borehoved, men der har skærkanter på siden af bit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com