Hvordan skal man behandle med fugtighed Under en Mobile Home

February 24

Hvordan skal man behandle med fugtighed Under en Mobile Home

Fugt under en mobile home kan være et alvorligt problem. Denne fugt og luftfugtighed kan føre til problemer som rådnende rammer, liv-truende typer af skimmel, som sort mug samt stærke lugte. Problemet skal være løst så hurtigt som muligt, især hvis autocamper er i et område, der er tilbøjelige til at forme som i fugtige klimaer.

Instruktioner

•Vurdere skader under mobile hjem. Kravle under mobile hjem og inspicere undersiden af strukturen og enhver understøtter med en lommelygte. Hvis du ser tegn på sort mug skal du kalder en ekspert. Sort skimmel vises som små prikker af sort materiale på en væg eller gulv. Se venligst afsnittet reference for en fotografisk guide til at identificere denne type skimmelsvamp. Sort mug er yderst giftige og forårsage alvorlige helbredsproblemer, især hvis det er fjernet forkert. Hvis der er ingen tegn på skimmel og undersiden synes at være blot fugtige, fortsætte til næste trin.

Hæng op en termo-hygrometer. Dette er en enhed, der vurderer fugtighed og temperatur, og kan købes på en hardware butik. Denne enhed skal hænges i det område, hvor luftfugtigheden er på sit værste og hjælp boligejer vurderer hvor slemt problemet er.

•Overvåge thermo hygrometer aflæsninger for en uge. Periode på en uge, skal du registrere fugtighedsniveauet dagligt for at afgøre, om det er et forbigående problem forårsaget af vejret eller et mere alvorligt problem forårsaget af grundvand eller mobiltelefon privatadresse.

•Forbedre ventilation under mobile hjem. Fugtige luft indsamler i områder med mangelfuld ventilation. Hvis luftfugtighed under hjemmet er høj, mere end 50 procent, skal du installere ventilationskanaler langs siderne af instituttet. Disse porte kan installeres i både træ og murværk fonde og vil hjælpe med ordentlig luftstrømmen få under mobile hjem. Hvis du ikke kan installere ventilationskanaler, åbne mindst to luftstrømmen områder på modsatte sider af instituttet til at tilskynde luftstrøm.

•Indstil en handlingsplan. Hvis problemet er løst med ventilationsåbninger, vil ingen mere handling skulle træffes. Men hvis skaden under mobile hjem er alvorlig eller problemet fortsætter, flytter hjem kan være den bedste løsning. Fortsat periodisk overvågning anbefales i begge tilfælde at sikre, at sort mug ikke er danner nedenunder mobilhome.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com