Hvordan til at dræbe træet spirer

February 25

Hvordan til at dræbe træet spirer

Træer er ihærdige planter, og deres fjernelse kræver ofte mere end bare en motorsav. Nogle træer sende rodskud fra deres rodsystemer. der vil opstå selvom hele træet er blevet taget ned og der er ingen energiproducerende løv. Andre vil have nok oplagret energi i rødderne til at tvinge stumpen til at producere spirer. Overladt til deres egne enheder, disse spirer vil danne blade, begynder til photosynthesize og på ingen tid du står med et træ i placeringen igen. Fjernelse af spirer og suckers er tidskrævende men et nødvendigt akkord, hvis du ikke ønsker at arter i din have.

Instruktioner

•Force stump til forfald på en accelererende. Bore huller i toppen, der er 2 inches fra hinanden. En lille stump muligvis kun seks til otte huller, mens en kæmpe stub vil behov for op til 20. Udfylde hullerne med højt kvælstofgødning. Dække stub med jord og lade det rådne. Dette vil forhindre fremtidige spirer.

•Applicer en formuleret glyphosat spray til suckers eller spirer. Det er en systemisk, der vil gå ind i det vaskulære system og dræbe spirer og rodsystemet. Fugte væksten let men ikke nok til at dryppe. En eller to sprays bør være nok til at coat væksten.

•DIP en pensel i triplocyr og male toppen af stump når det er frisk skåret. Hvis det har siddet i et stykke tid, tage 2 inches ud af det med en motorsav og male kemiske på træ. Den friske afskårne betyder, at cellerne er åben og modtagelig over for kemiske, som bliver blød i og dræbe spirer.

•Betjen spirer på træer du ønsker at holde ved at børste på naphthaleacetic syre, som er en form for anlægget hormonet auxin og vil forhindre dannelsen af spirer. Det vil ikke skade resten af træet.

•Prune off spirer eller gnid dem, hvis de er små. De vil dø, men mere sandsynligvis vil komme tilbage medmindre kemiske metoder er ansat. Hver plante er forskellige, dog, og nogle sende træ skyder kun når de er unge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com