Hvordan udskifter jeg en almindelig størrelse balje med en glasfiber brusebad?

January 6

Hvis du vil erstatte en almindelig størrelse balje med ny glasfiber bruser, er den første ting du skal gøre tage karret. Dette indebærer omfattende nedrivning og brugen af en power saw, kaldet en gensidig sav. Med en hurtig bevægelse klinge så dette skærer gennem din balje surround så du kan fjerne det hurtigere. Selv med denne så, planlægger at bruge to til tre dage at fuldføre denne opgave; Hvis det er muligt, få venner til at hjælpe.

Instruktioner

•Shut vand ned i dit hjem ved at slå vandlinjen. Skære igennem den balje surround vægge med en gensidig så og trække væggene ned i hånden. Bruge et koben til at lirke vægge fra udformningen. Skære igennem afløbsrør under karret med gensidige saven. Når karsiderne er fjernet, trække balje ud af Alkoven.

•Klart ud alle rester af drywall og alle rester tilbage fra nedrivning. Kun bruser indramning væggene skal forblive.

•Tilslut afløb til den nye brusebad base ved at placere det i bruseren base dræne hul og stramme møtrik i bunden af afløb med en skruenøgle. Angive brusebad i en alkove. Hvis afløbet ikke line op med de eksisterende drænhul, så mark placeringen af den nye dræn på gulvet med en blyant og skære et nyt hul i gulvet på dette sted med gensidigt.

•Level bruseren base med en tømrer niveau. Indsæt shims under bunden på ethvert område, hvor bunden ikke er læsning niveau. Fjerne bunden og sikre shims til gulvet med regelmæssige skruer og en magt skruetrækker. Montere base til indramning med regelmæssige skruer og magt skruetrækker, når alle parter er helt plan.

•Monter nye gipsvæg til indramning med drywall skruer og magt skruetrækker. Tape sømmene og anvende fælles sammensatte med en skraber. Lad den sammensatte tørre. Skær et hul i bruseren vægpaneler for bruseren vandhane med en hulsav. Lim Brusevægge til drywall bruger konstruktion klæbemiddel. Fast tryk på væggene til drywall, og lad hele bruseren surround-tør i op til 12 timer eller som anvist af den selvklæbende etiket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com