Sådan Care for en indendørs Aloe plante

February 26

Aloe planter er meget specielle planter med deres skønhed og gave af medicinske kvaliteter. De fleste mennesker tænker på aloe vera så snart aloe er nævnt, men der er tæt på 400 forskellige arter af aloe planter. De deler mange af de samme kvaliteter og pleje af de fleste indendørs aloe planter er det samme hele de fælles sorter. Giv din aloe plante god pleje og det vil belønne dig med alle dens særlige kvaliteter.

Instruktioner

•Kontroller, om din indendørs aloe vera plante er korrekt plantes i en imødekommende container og den korrekte type af jord. Hvis din aloe plante blade omkring 12 inches lang bør det i en gryde ca 6 inches i diameter, eller hvad er halvdelen af bladet span. Aloes generelt gerne være rod-bundet, hvilket betyder, at rødderne vil vokse sammen og fletter. Jorden bør være en lys, grove, sandede mix, der ikke bevarer vand. Saftige eller cactus jord er ideel til alle typer af aloe planter. Sørg for din puljen har en stor drænhul.

•Sæt aloe plante i en varm solrig placering. Syd- og vestvendt windows med mindst 6 timer af sollys om dagen er ideelt. I de varme sommermåneder, efter enhver chance for frost er overstået, er det godt at lade din indendørs aloe plante få noget frisk luft og direkte sol. Bringe anlægget tilbage indendørs godt før de første tegn på frost eller kolde vejr sætter ind. Lad aldrig din plante bo mindre end 32 graders vejr.

•Kapacitet din indendørs aloe planter sparsomt; vanding er de mest almindelige fejl gartnere gøre med aloe. I løbet af vinteren er måneder vanding når ugen indtil jorden er fugtigt at røre masser når aloe planter er i dvale. April til oktober, to gange om ugen eller mere vanding kan være nødvendigt. Bare sørg for du tillader jord tørre mellem vandingerne. Hvis jorden føles vådt eller fugtigt, kan du sandsynligvis holde ud på vandet for en dag eller to.

•Fertilize din indendørs aloe plante i foråret ved hjælp af en 10-40-10 gødning. Du kan nemt finde denne type gødning på hjem havearbejde Centre og store varehuse. Dette skal kun gøres en gang om året for de fleste typer aloe.

•Transplant aloe hver 1-2 år for at genopbygge jorden og undgår overbelægning af rødderne, tyder på University of California Davis botaniske vinterhave. Alt du skal gøre er at fjerne aloe planten fra puljen omhyggeligt for ikke at beskadige rødderne og placere det i et lidt større potte. Vente en uge til vand til at tillade rødder til at bilægge.

•Overførsel eventuelle udløbere eller 'hvalpe', der danner i bunden af moderplanten. Dette er fælles for nogle arter af aloe herunder aloe vera. Ikke rip babyer ud, vente, indtil de er omkring 2 til 3 inches og derefter forsigtigt hæve dem og foretage en ren knivspids med dine negle på roden.

Tips & advarsler

  • Hvalpe eller babyer kan være plantet for at producere mere aloe planter. De laver gode gaver, når de er etableret.
  • Forsigtigt klemme off et blad, hvis du får en mindre køkken brænde eller solskoldning og gnid det på til lindring. Det vil ikke såre en sund aloe plante.
  • Hvis din blade shriveling eller dreje brune eller gule de får for meget vand. Lad dem tørre helt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com