Hvordan man kan blokere gade lys fra et soveværelse

February 26

Hvordan man kan blokere gade lys fra et soveværelse

En gade lampe lige uden for dit hjem kan hjælpe du føler dig sikker om natten, men det gør sandsynligvis meget for at hjælpe dig med at sove. Forbedre din natten vågnede, ved at kontrollere mængden af lys, der kommer ind i dit soveværelse vinduer. Hvis du blokerer gade lys fra et soveværelse--kan du forbedre din søvn-- og sikre, at du vågner om morgenen udhvilet og klar til en produktiv dag.

Instruktioner

•Installer blackout nuancer på din windows. Lavet af lys-blokerende stof, disse nuancer hænge inde i toppen af vinduet-- og dække området hele glas--når du trækker dem helt.

•Installer stof nuancer, som romerske nuancer, over de mørke nuancer-- eller i stedet for mørke nuancer. Hæve og sænke de romerske nuancer, at blokere lys eller tillade det ind i soveværelset. Ikke alene er stof nuancer stilfulde, de kan også isolere et værelse fra varmetab, fordi de indeholder tykke lag af stof. Vælg tekstiler, der koordinerer med din øvrige indretning.

•Brug blackout gardiner eller forhæng i en eller begge af de andre vindue belægninger, for komplet lys styre. Disse gardiner har en kraftig møbelstof på den ene side, og særlige blackout stof på anden siden. Hænge gardiner fra en stang eller spor over vinduet, så de dækker hele vinduet. Vælg gardiner eller forhæng, der matcher din sengetæppe, for at binde dit soveværelse sammen smukt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com