Stilarter af ildslukkere

February 26

Stilarter af ildslukkere

Sikkerhed i hjemmet, såvel som på arbejdspladsen kræver en brandslukker. Før du køber en ildslukker, tage lidt tid at uddanne dig selv om de tilgængelige typer af denne sikkerhedsværktøj. Ildslukkere er klassificeret ved form for brand de håndterer og det materiale, de bruger til at slukke ilden. Den forkerte slags ildslukker kunne potentielt bringe dig og din familie i fare.

Brand Ratings

Overveje former for brand, der kan opstå, når du vælger en brandslukker. Brand sikkerhedseksperter kategorisere brande af grundlæggende brændbare materialer som papir, træ og mange slags plastik som klasse A. klasse B brande omfatte brandfarlige væsker: benzin, olie, Petroleum og fedt. Elektrisk udstyr brande kan sættes ud af kun med en klasse C ildslukker. Brændbare metaller, normalt findes kun i kemiske laboratorier, kan starte en klasse D brand. Ildslukkere for de første to typer af brand vil have en numerisk bedømmelse samt brev klassificering med angivelse af størrelsen af brand kan slukkede. En ny kategori blev tilføjet i 1998, klasse K eller køkken brande.

Vand ildslukkere

Ildslukkere holder vand og komprimeret gas er beregnet udelukkende til brug på klasse A brande. Brug aldrig en vand ildslukker på en Brandfarlig væske (klasse B), elektriske (klasse C) eller kemiske (klasse D) brand. De numeriske rating på en klasse A ildslukker vedrører mængden vand det holder og størrelsen af brand det kan lægge ud.

CO2-ildslukkere

CO2 er gemt som en komprimeret væske i disse ildslukkere betød for klasse B og C brande. Som følge af den høje opretholdelse tryk i hovedbrandledningssystemet CO2, kan tøris danne omkring dysen, når du bruger denne type ildslukker. De vil være ineffektive i en klasse A brand, fordi de normalt ikke fortrænge nok ilt for at slukke ilden. Det kan blusse op igen.

Tør kemiske ildslukkere

Et tørt kemisk ildslukker kan have en klassificering af enten BC eller ABC. Disse extingiushers oprette en ikke-brændbar skum tæppe, som forhindrer en brand i reigniting. Selvom meget effektiv, disse ildslukkere gøre et stort rod, og kemikalier, der anvendes kan virke ætsende på nogle metaller.

Halon ildslukkere

Disse ildslukkere arbejde ved at frigive en gas, der afbryder den kemiske reaktion af afbrænding af brændstoffer. I modsætning til tørre kemiske ildslukkere efterlader denne type ikke et rod. Men halon ildslukkere har et kortere interval end tørt kemisk ildslukkere (4 til 6 fod i forhold til 3 til 8 fod). Direkte halon brandslukkere til bunden af en brand.

Metal/Sand ildslukkere

Metal/sand ildslukkere arbejde ved kvælning klasse D brande i miljøer såsom labs, der indeholder potentielt brandfarlige metaller. Forskellige typer af klasse D ildslukkere er tilgængelig, designet til at bekæmpe brande forårsaget af forskellige brændbare metaller i labs. Nogle ildslukkere kvæle ilden med natriumchlorid, andre beskæftiger pulveriseret kobber grafit-baseret pulver eller andre materialer.

Wet kemiske ildslukkere

Designet for klasse K brande, frigive disse ildslukkere en fine kemiske tåge, der sætter ud fedt brande. Denne specialiserede type ildslukker blev udviklet primært til kommercielle køkkener, hyppighed og risiko for brande fra friturekogere og charbroilers.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com