Sorter af Broccoli

February 26

Sorter af Broccoli

Broccoli sorter kan opdeles i grupper baseret på når planterne producere hoveder eller hvor store hovederne er. Mange hybridsorter broccoli kombinere varme tolerance med andre ønskværdige egenskaber som ømhed, tidligt spirende og sygdomsresistens for broccoli planter, der vil producere pålideligt.

Forår høsten

Broccoli sorter, der producerer hoveder i foråret, ofte efter en vinter plantning, omfatter tidligt udbytte, tidlig Packman og tidlige Emerald. Packman er en hybrid broccoli, der naturligt producerer store hoveder i foråret, men sorten tidlige Packman spirer tidligere.

Sommer høst

Selv om de fleste sorter af broccoli producere de møreste, mest velsmagende hoveder i løbet af efteråret, er der nogle varme-tolerant broccolis, der vil producere i løbet af sensommeren, hvis plantet i det tidlige forår. Sorter, der producerer broccoli hoveder i sommeren omfatter Genji, Mariner, lille mirakel og Saga. Lille mirakel broccoli er en hybrid plante, der vokser kun mindre end 1 fod høj, så det er fantastisk til små køkkenhaver eller container haver.

Efterår og vinter høst

Broccoli sorter, der bud i de køligere måneder af efterår og vinter omfatter Rosalind, Arcadia, Marathon og Saga. Rosalind er en tidlig modning fall broccoli, der producerer dyb lilla hoveder, der bliver grønt, når kogt. Arcadia broccoli producerer store, ømme broccoli hoveder, der er blåligt grøn farve. Arcadia er højere end mange andre sorter, broccoli, der kan gøre det lettere at høste. Marathon er en hybrid, der producerer godt på tværs af forskellige klimaer.

Stort hoved sorter

Broccoli sorter, der producerer store hoveder omfatter grøn magi og Premium afgrøde. Varme tolerant grøn magi broccoli blomstrer tidligt og producerer gennem sommeren og efteråret. Premium afgrøde er en populær hybrid broccoli, der tager et stykke tid til at blomstre, men det producerer hoveder op til 9 inches lang.

Lille hoved sorter

Lille hoved sorter af broccoli omfatter DeCicco og lilla spiring. Ofte, producerer italienske arvestykke broccoli sorter som DeCicco og Calabrese små, ømme hoveder. DeCicco producerer hoveder op til 3 inches i diameter samt møre blade. Lilla Sprouting broccoli producerer flere små hoveder på en 2-foot-tall plante og trives i køligere klimaer. Lilla Sprouting broccoli er faktisk lilla, men hovedet blive grøn under tilberedningen.

At vælge den rigtige sort

Når du vælger den rigtige række broccoli til din have, skal du tage hensyn til faktorer som klimaet og hvad du vil gøre med din broccoli afgrøde. Siden de fleste sorter som køligere vejr, bør gartnere i varmere himmelstrøg pluk broccoli, der modnes i køligere måneder som efterår, vinter eller forår. Koldere klima gartnere kan vælge sommer-spiring sorter. Planter, der producerer mindre hoveder kan være godt for fugtigt klima.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com