Hvordan man opbygger en Cedar strejkevagt Gate

February 26

Hvordan man opbygger en Cedar strejkevagt Gate

Gates er nyttige for sikkerhed, privatlivets fred og sikkerheden for børn og kæledyr. Designet og bygget godt, kan de også være en attraktiv tilføjelse til en ejendom. En port skal være bygget meget robust, som det vil gennemgå langt mere stress end resten af hegnet. Jo bredere en gate er, den mere nedadgående stress det vil opleve, og jo mere kraftigt det skal bygges. Cedar er et godt valg for gates, ikke kun fordi det er en letvægts træ, men fordi det er resistent over for rådne samt.

Instruktioner

Bestemme størrelsen og placeringen af porten

•Measure bredde af det rum, hvor din gate vil gå. Disse instruktioner er til en gate 33 inches lang og 36 inches høj. Du kan justere tallene til at passe. Porten skal være lidt mindre end den plads, det vil gå ind i. Hvis det er samme bredde, vil det jam når du forsøger at svinge den åben.

•Tillad for en tomme plads mellem bunden af porten og jorden. Orientere gaten, således at det svinger ind i et rum, hvor jorden ikke stiger, og der ikke er nogen hindringer.

•Reinforce den hegnspæl, som porten vil blive knyttet til, hvis du overhovedet ikke kender sin styrke.

Bygge porten

•Lay ud af de syv Stokke på en flad overflade. Forlade pladsen top ender, eller skære dem til en klassisk strejkevagt figuren eller en dekorativ. Det vil være nemmere at skære dem før montage.

•Square op vagtposter, således at deres nederste kanter er selv. Lå en cross stykke på tværs af stokke, 4 inches fra bunden. Skru den cross stykke at af Stokke. Bruge to skruer til hver blokadevagt for at forhindre porten fra at gå ud af justering ("reoler"). Gør det samme for top cross brik.

•Lay den diagonale bandage fra øverste højre hjørne til det nederste venstre hjørne, mellem de vandrette seler. Mark, hvor den overlapper seler og skære på disse linjer, så det sidder mellem dem. de tre seler skaber en Z figur. Skru den diagonale bandage til vagtposter.

Montere gaten

•Sæt hængsler i enderne af de to vandrette seler. Hængslerne skal monteres på siden af porten, hvor diagonal skinnen i toppen. Dette vil bidrage til at forhindre, at porten hængende under sin egen vægt.

•Sæt to 1-tommer blokke på jorden i det rum, hvor indgangen sker. Angiv porten på toppen af disse blokke, og Placer den. Mark hvor hængslerne vil gå på hegnspæl. Åbne porten, og helst med en assistent til at støtte gaten, skrue hængsler til hegn post.

•Sæt låsen fange den modsatte hegnspæl fra den ene med hængslerne. Fastgør låsen på porten, så det vil engagere sig med låsen fangst, når porten lukkes.

Tips & advarsler

  • Grunding og maling dele af porten, før forsamlingen vil give mulighed for en mere grundig beskyttelse af træ.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com