Hvordan man forebygger frugt på et sort valnøddetræ

February 27

Hvordan man forebygger frugt på et sort valnøddetræ

Sort valnødder er værdsat for deres træ--deres nødder, ikke så meget. En ældre sort valnøddetræ kan droppe tusindvis af hård, grønne frugter i efteråret. De kuld gader, ramte fodgængere og bule endda biler. En bil kører over et tæppe af sort valnød frugt lyder som et maskingevær som nødder eksplodere under dæk. Hvis du har en ældre valnød, er der intet du kan gøre for at stoppe møtrik produktionen ud over at skære træet ned. Nogen forebyggende foranstaltning sker bedst, når træet er unge og mindre end 20 fod høje.

Instruktioner

•Lære at frøproduktion cyklus for sort valnøddetræer, og hvordan at genkende deres blomstrende eller catkin, fase. I forsommeren, holde øje med din black walnut og se om rakler at udvikle--længe, grøn drue-lignende klynger hvor blad stængler deltage træets grene.

•Tag på haven handsker til at forhindre blisters og sikkerhedsbriller til at beskytte dine øjne fra faldende vragrester. Snup et par lange-håndteres sakse.

•Snip lager rakler på deres baser, højre, hvor de tiltræder grenen. Hver catkin er en potentiel møtrik. Skæres væk så mange som du kan for at mindske og forhindre møtrik udvikling.

•Work rundt om træet, fra bunden, op i en spiral. Oprette en 8-fods trappestige at nå højere grene. Vær omhyggelig med at holde dit tyngdepunkt i midten af stigen, og ikke læne sig noget længere end du er komfortabel.

•Rake op i rakler, der falder til jorden med en haven rake. Kompost eller kassere dem. Se træ gennem sommeren, og beskære væk enhver frugt du se udvikle fra rakler du kan have overset.

Tips & advarsler

  • Overveje at plante hurtigtvoksende træer som ahorn eller catalpa nær unge sort valnødder til at hæmme deres vækst og fald eller forsinkelse møtrik produktion.
  • Aldrig kravle i et træ for at beskære det. Ansætte en træ service for arbejde på et træ, der er mere end 20 fod høje.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com