Sådan tilføjes en chokbehandling til en Pool

February 27

Sådan tilføjes en chokbehandling til en Pool

En baggård swimmingpool kan give års sommersjov og give en familie med en levetid på uforglemmelige oplevelser. Efter flere anvendelser, men kan en pool fylde med bakterier og andre organiske forurenende stoffer. Alvorlige sundhedsmæssige risici findes i en pulje, der ikke er kemisk behandlet ordentligt selv om dette kan let undgås. Trin til at tilføje chokbehandling til en pulje til at fjerne bakteriel trusler er ganske simpelt og kræver kun et par minutter af din tid.

Instruktioner

•Scoop 5-gallon spand ind i puljen, fylder det omkring 3/4 fuld af bassinvandet. Sæt til side.

•Measure nok pool chokbehandling til lige 10 ppm (dele pr. million; Se Tips for beregningstrin) forholdet til gallons af vand i poolen. Spørg producenten eller installer at få vandmængde i din pool.

•Tilføj pool chok behandling at spand med pool vand og rør med metal blanding skeen. Pool chok kommer granulat så sørg for at agitere vandet indtil de opløses fuldstændigt.

•Drej på filtreringssystem i din pool. Lad det køre i mindst 10 minutter.

•Pour spand af pool chok blandingen i pool direkte foran en returslangen montering meget langsomt. Vandtrykket fra returslangen vil skubbe blandingen ud i midten af poolen og vil hjælpe det distribuere jævnt.

•Fyld spand med pool vand og rør endnu engang til at opløse alle resterende pool chok. Hæld denne blanding i poolen med trin 5 igen.

Tips & advarsler

  • For at måle 10 ppm i din pool, Følg denne beregning: For en 10.000 gallon pool, 10,000 gange 8.34 (8.34 lb. i en gallon vand) er lig med 83,400. Der er 83,400 lb. vand i en 10.000-gallon pool. En million divideret med 83,400 lig med 11.99, hvor du kan runde til 12 for at lette af matematik. Det betyder, at hver lb af kemikalier vi tilføre vandet vil tilføje omkring 12 dele pr. million; 10 divideret med 12 lig med 83. Du skal derfor tilføje omkring 4/5 af en lb af tilgængelige klor til at få 10 ppm i en 10.000-gallon pool.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com