Hvor hen til ren hvid golfsko

January 9

Golf er ikke den mest beskidte sport, men golfsko kan helt sikkert tage en slå, når det kommer til græs pletter og snavs. Da de fleste golfsko læder eller syntetisk læder, skal den uundgåelige pletter og snavs rengøres med renere specielt til læder eller syntetisk læder. Sports god butikker og mange sko butikker, vil bære renere designet til at fjerne græs pletter og snavs fra sportssko. Nogle golfbaner har motoriseret sko rengøringsassistenter, og det er fint at bruge lejlighedsvis til hurtig rengøring. Men dine sko vil vare længere, hvis du rense dem mere omhyggeligt i hånden.

Instruktioner

Hvor hen til ren hvid golfsko

•Brush off alle løst snavs med en tør sko pensel eller klud. Husk at fjerne så meget snavs fra eneste, så ikke du med det ved et uheld overføre jord fra sålen til øverst, når rengøring det hvide område.

•Sæt en lille mængde af sko renere på et område af sko; rense dette område en klud. Hvis skoen er usædvanligt snavset, skal du ændre til rene klude ofte, ellers vil du blot sprede snavs omkring sko. Rengøring sko i sektioner sikrer en mere grundig rengøring. Sørg for at følge anvisningerne på renere. Nogle sko rengøringsmidler kan udføre bedre hvis lov til at bo på skoen for et minut eller deromkring, før du tørre dem.

•Brug sko fløde eller hvid sko farvestof til at dække eventuelle resterende pletter, såsom græs pletter, og at give golf sko en lysere, nyere look. Arbejde farvestof eller fløde i ved hjælp af cirkulære bevægelser med en ren klud. Formålet med dette er dobbelt: arbejde hvid pigment i nedenfor for den øverste overflade, så det vil vare længere, og at sprede pigment ensartet over skoen.

•Buff sko let med en blød, tør klud. Det ikke nødvendigt at buff for glans, men buffing skoene let efter rengøring vil bistå med at arbejde de resterende farve ind i læderet.

•Tillad sko til at tørre helt, før iført dem. Normalt bør du lade sko tørre mindst 12 til 24 timer. Hvis luftfugtigheden er høj, bør du i det mindste lade dem tørre i 24 timer før iført dem til golfbanen.

Tips & advarsler

  • For ekstra genstridige pletter skal du måske bruge hvid læder sko farvestof eller fløde. For at holde hvide golfsko ser deres bedste, bør du lejlighedsvis bruge fløde alligevel. Selv rene hvide sko vil se kedelig og gulnet efter et stykke tid i brug.
  • Bruge flere sko renere og farvestof omkring syning hvor snavs er tilbøjelige til at skjule.
  • Læder golf sko, bruge en sko balsam på lejlighed til at holde læderet smidigt.
  • Bruge en fløde, der er vandtæt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com