De bedste stedsegrønne træer for Zone 6

January 9

De bedste stedsegrønne træer for Zone 6

US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 6 udvider southwesterly fra Massachusetts i New Mexico, hvor det tager en nordvestlige tur i den østlige halvdel af Pacific Northwest. De laveste forventede temperaturer om vinteren i USDA zone 6 er i intervallet minus 10 grader Fahrenheit. Dette giver mulighed for vækst i et array af stedsegrønne træer---nogle nåletræer og andre af sorten Bredbladet. De bedste af dem for din landskabsarkitektoniske arbejdspladser er dem, der er hjemmehørende i del af zone 6 du bebor.

Virginia Pine

Hvor USDA zone 6 omfatter dele af nordvestlige Virginia, West Virginia, østlige Kentucky og Tennessee, er Virginia fyr (Pinus virininiana) en naturligt hjemmehørende arter. Det stedsegrønne træ har mørke grønne nåle, med 3-tommer lange blade i grupper af toere på træets grene. Virginia pine varierer i højden, med den mindste ikke større end en busk på omkring 10 fod og andre udvikle til 50 fod høje. Træet kan vende en skygge af gullig-grøn kommer vinteren, men nåle kan bo på lemmerne i op til fire år før udskiftninger overtage. Virginia pine vokser i fuld sol og gør tilpasning til at overleve i dårlig kvalitet websteder. Bruge Virginia pine som en buffer mellem ejendom linjer. Dens værdi til dyreliv er en ekstra fordel. Den nordlige bobwhite, for eksempel, bruger det til forsiden og spiser frø, Ifølge National Forest Service.

Amerikansk kristtorn

Native til dele af den østlige halvdel af USDA zone 6, amerikansk kristtorn (Ilex opaca) er et stedsegrønt træ med tornede blade forbundet med julen. Træet vokser i naturen, godt afdrypning men fugtig jord fælles flodsletter og blandet løvtræ skove, i henhold til den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Amerikanske holly vokser til 50 fod i let skygge og fuld-solen websteder. Amerikanske holly kan danne Lunde, hække eller skærme og kan være ansat som et træ, modellen. De lyse røde bær, der forbliver på træet gennem vintermånederne udvikle kun på de kvindelige træerne. Dette gør det en livsnødvendighed at have en mandlig holly modellen i nærheden til at bestøve hunblomster, hvis du ønsker denne funktion.

Østlige rødt cedertræ

Den østlige red cedar (Juniperus virginiana) vokser i hele USDA zone 6 som langt mod vest som central Oklahoma. Nyttig for mange landskabspleje applikationer, herunder som et læhegn, skærm og foundation plante, den østlige red cedar vokser så høj som 50 fødder. Mange af dette stedsegrønne træ kultivarer er betydeligt mindre i statur, herunder Canaertii, en type, som vokser kun til 25 fod. Østlige red cedar blade har en mørk blå nuance, men det kan vise grønlig-brun i kolde vintre, ifølge Missouri botanisk have. Østlige rødt cedertræ bark er et vigtigt ornamentale aspekt af denne art, med en rød-brun farve og skrælning off i lange strimler fra riflet stammen. Østlige red cedar håndterer de våde og tørre områder af din ejendom. Til toppen flyvningen enkeltpersoner, plante den i en fugtig men godt afdrypning placering.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com