Sådan installeres dekorative skodder

February 28

Installation af dekorative skodder er en fantastisk måde at forbedre bremse appel af dit hjem. Installere dekorative skodder hurtigt med specielle bolte til at sikre skodder til dit hjem. Boltene er plast og matche farven på lukkeren. De fleste lukkeren kits kommer med de nødvendige bolte. Bolte har kamme hvor du normalt ville se tråde, som få fat i indre af boret hul i væggen og holde lukkeren på plads.

Instruktioner

•Drill huller gennem de udvendige kanter af hver lukker for lukkeren bolte. Bruge en ¼-tommer bore bit og placere et hul i hvert hjørne og derefter plads ud to flere huller på hver side mellem hjørnerne. Bore huller, således at de er konsekvent på begge skodder, fordi lukkeren bolte act som en dekorative hætten på skodder.

•Anbring en lukkertid til den ene side af vinduet. Placer kanten tættest på vinduet jævnt over hele længden af vinduet. Spørg en ven til at holde lukkeren, før du kan installere toppen af lukkeren ind i væggen.

•Anbring en trappestige tæt på den udvendige kant af lukkertid til at nå toppen af lukkeren. Indsæt din borehoved via øverste hjørne huller i lukkeren og bore huller i væggen indtil drill chuck er tæt på lukkeren.

•Sæt lukkeren bolte i både øverste hjørne huller og hanen lukkeren bolte i hullet i væggen med en hammer.

•Drill huller i væggen for den nederste hjørner og arbejdsmarkedets parter. Indsæt lukkeren bolte og tryk dem ind med en hammer. Gentag for den modsatte side af vinduet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com