Hvor dybt at grave hegn Post huller

March 1

Hvor dybt at grave hegn Post huller

Dybden af din post huller er den vigtigste faktor i stabiliteten af dit hegn. Hvis du ikke får post huller dybt nok, er der et større potentiale, at dit hegn kan være blæst over. Før grave dit hegn post huller, kalde din forsyningsselskaber for at sikre du ikke forstyrrer eksisterende kabel og gasledninger. Kabel-og gasselskaberne vil komme til dit hjem og markere nøjagtigt hvor linjerne er placeret med flag og spraymaling. Dette vil hjælpe dig med at undgå afbrydelse af tjenester eller potentielt sætte dig selv i fare.

Væsentlige værktøjer

Bogføre længder til hegn starter på 8 fod lange; de starter på 4 inches af 4 inches i diameter. Indlæg kan også købes i større længder til grave dybere huller. Den gennemsnitlige højde af et hegn panel er 6 fod, og den gennemsnitlige varighed af hver hegn panel er 8 fod. Post huller kan være gravet med en skovl, eller du kan bruge en snegl. En snegl er en drill-lignende maskine designet til at grave ud post huller i svært terræn.

Bredde retningslinjer

Bredden af din post huller bør være et minimum af 10 inches lang. Én formel efterlyser hul bredde skal være tre gange diameteren af stillingen. Denne bredde vil give tilstrækkelig plads til beton til hældes i hullerne. Ikke alle hegn installatører bruge beton til at angive stillingerne, men langt de fleste gør. Beton giver den mest styrke for dine indlæg. Der er nogle hegnet bygherrer, der vil fylde huller med rock samt snavs, der blev fjernet fra grave. Denne fremgangsmåde gør det nemmere at erstatte en post, hvis det bryder eller opdeler.

Panelet Post dybde

Den mindste dybde er, du skal grave dit hegn post huller 2 fødder. Den maksimale dybde er, bør du overveje at grave post huller 3 fod dybt. En generel formel er at grave deres hul en tredjedel til halvdelen af post's overjordisk højde. Jo dybere du graver huller, mere stabilitet dit hegn har, men du skal også købe længere indlæg. Du skal også trim off 1 fod i længden at rumme højden af hegnet paneler.

Post hul dybde for Gates

Den mindste dybde til din gate indlæg er 32 inches. Årsagen til denne dybde er, at stillingerne skal kunne håndtere vægten og flytning af porten. Beton skal også skal hældes i post huller. Flytning af porten vil løsne dine indlæg-- og forårsage dem til lean eller i sidste ende bryde--hvis du ikke forankre dem i beton.

Blande din beton

Din beton bør være en grus blanding. Det kan købes på samme sted du har købt dine hegnspæle. Beton til hegnspæle kommer typisk i 40 - og 60-pund poser. Hegn post huller, der er 2 fod dybt, at bruge mindst en 40-pund pose af beton. For huller 32 inches til 36 inches dyb, bruge en 60-pund pose.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com