Native Minnesota planter

January 11

Native Minnesota planter

Minnesota er ikke plads til en plante, der ikke kan tilpasse sig til skiftende vejr. At være i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 5, ser Minnesota nogle vintre hvor minimum temperaturerne kan dyppe til minus 50 grader Fahrenheit. Vilde blomster, buske og træer, der vokser indfødte til Gopher tilstand er også praktiske landskabspleje arter. Vel vidende, at de har evnen til at stå over for en dybfryser og overleve skal du overveje at bruge dem.

Nordlige Blå Flag

Nordlige blå flag (Iris versicolor) er et medlem af familien iris, der vokser i Minnesota langs vandløb, i sumpe og våde enge. Selv om det kan udvikle sig i vandet, vil nordlige blå flag vokse i en normal have. Blomsterne er en tiltalende kombination af violet, gul og hvid, nye på stilke, der kan være 3 fod høje. Nordlige blå flag kan modstå de brutale Minnesota vintre, bliver kold hardy til minus 50 grader. Den eneste iris nordlige regioner på kontinentet, nordlige blå flag er giftige for mennesker. Plante din nordlige blå flag i fuld solskin og fugtige forhold.

Wolfberry

Videregive spise de hvide bær af wolfberry (Snebær occidentalis), som de er noget giftigt for mennesker, selv om fugle og små pattedyr kan sikkert pludre dem ned. Fælles på Prærien og i the woodlands af Minnesota, wolfberry er en lavtvoksende busk, der topper med 4 fødder. Wolfberry vil danne kolonier gennem sin evne til at vokse nye skud fra roden system, så du kan placere det i naturaliseret områder og lad det tage over. Wolfberry excellerer i sandjord og under tørre forhold. Kolibrier vil besøge den lyserøde, klokkeformede blomster.

Papir Birch

Papir Birk (Betula papyrifera) vokser så langt nord som Alaska og Hudson Bay, så det kan håndtere de fleste noget Minnesotas vejr kan kaste på den. Papir birch er en hurtig avleren, med varme somre og skygge blandt sine værste fjender. Barken på træerne over fire år gamle bliver kridt hvid, skrælning off i strimler og afslører en indre bark af orange. Papir birch vokser til 70 fod, med grønne blade, der pålideligt ændres gul hvert efterår. I Minnesota er papir birch fælles hele staten, med enlige undtagelse er den sydvestlige hjørne. Plante papir birch i grupper eller alene som en græsplæne eller modellen træ til at drage fordel af dens prangende bark.

Balsam Fir

Fugle og små pattedyr vil sætte pris på læ du giver dem når du planter en balsam Ædelgran (Abies balsamea) som et træ, modellen. Rækken af denne nåletræer evergreen strækker sig ind i nordøstlige Minnesota. Balsam fir vokser til 60 fødder, byder en konisk, når unge, der gør det en ideel juletræ. Balsam fir har 1 tommer lange grønne nåle og 4-tommer lange kogler i dens øverste grene. Du vil have noget problem omplantning dette grundt-rod træ til dyb, sure jord. Den foretrækker køligt klima, vokser i det meste af centrale og østlige Canada. Vær opmærksom på at hjorte indenfor dette træ vil føle ikke fortrudt, som de gnaske på de unge grene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com