Nødsituation reparation programmer politik & procedurer

March 1

Nødsituation reparation programmer politik & procedurer

Nødsituation reparation programmer er programmer, der giver midler til tilskud eller lån til at reparere boliger eller EF-betingelser. Programmerne finansieres typisk via offentlige programmer, og derfor har specifikke krav for at få anvendelsen af midlerne. Programmerne er typisk køres af city eller statslige regeringer og dokumenteret ved en skriftlig sæt af politikker og procedurer.

Offentlige midler

De fleste nød reparation programmer finansieres gennem offentlige programmer eller tilskud, som den amerikanske afdeling af boliger og byudviklings Fællesskabets udvikling bloktilskud (CDBG). Det specifikke program eller grant typisk bestemmer godkendelseskravene såsom maksimal husstandsindkomst og også skik krav, såsom type af reparationer, der kan gøres. For eksempel, CDBG programmer henvender sig til low og moderate indkomster familier og de er fokuseret på bolig og Fællesskabets vedligeholdelse.

Kriterier for støtteberettigelse

Dokumentet politikker og procedurer for en nødsituation ReparationProgrammet identificerer specifikke betingelser for støtteberettigelse. Støtteberettigelse omfatter typisk maksimale indkomstniveau, ejerskabet af hjemmet og type af forbedringer eller reparationer foretages. Nogle byer, såsom Clarksville, Tennessee, også angive krav som tid ejeren skal have boet i hjemmet.

Ansøgningsprocessen

Politikker og procedurer for nødsituationer reparation programmer også definere ansøgningsprocessen skal modtage midler. Denne proces kræver typisk afslutning af et ansøgningsskema og den krævede dokumentation for udgifternes støtteberettigelse. Nogle programmer, som den boligejer nødsituation reparation Program i Lancaster, Californien, yde lån til boligejere. Programmer, der giver lån kan have yderligere dele af ansøgningsprocessen kræves for at validere og give afkald på midler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com