Hvordan at slippe af med Bugs dræbe min vegetabilske planter

March 1

Hvordan at slippe af med Bugs dræbe min vegetabilske planter

Mennesker er ikke de eneste arter, der nyder at spise grøntsager; bugs også nyde den sund godbid, så godt. Mange hjem gartnere er alt for bekendt med virkningerne insekter har på deres grøntsag afgrøde--de kan spise blade, infiltrere grøntsager og i sidste ende dræbe afgrøden. Du leder sandsynligvis efter måder at slippe af med bugs, hvis de besat dine grøntsager. En lille indsats og hjælp fra et par produkter kan hjælpe dig genvinde din have.

Instruktioner

•Lay gule klæbrige fælder på jorden omkring de berørte vegetabilske planter. Fejl, der forsøger at smutte over fælden vil blive hængende i den klæbrige lim. Bugs kan ikke flygte og vil forblive på fælden indtil du smide fælden. Fælder er også effektiv mod larver, foder ud af bunden af anlægget og dets rødder. Erstatte fælderne og tillade dem at opholde sig på jorden, indtil de stopper indsamling bugs.

•Tag bugs og deres æg fra dine grøntsager med pincet eller behandskede fingre. Placer bugs i et låg plastikbeholder eller en genlukkelig plasticpose. Tom bugs ud af de containere, når færdig indsamling eller hæld kogende vand over dem at ødelægge dem.

•Attract gavnlig bugs til din have. Gavnlig bugs ødelægge bugs, der skader din have. Typen af fejl, du har brug for afhænger af bug du forsøger at slippe af med. For eksempel, vil mariehøns spise skalaer og mider. Planter, der indeholder pollen og nektar, som dild, cosmos og søde alyssum, ofte tiltrækker mariehøns til haver, så de kan få travlt chomping ned på irriterende bugs.

•Spray et insektmiddel, der er sikre at bruge for grøntsager over din afgrøde. Disse insekticider vil dræbe bugs på grøntsager uden at forårsage nogen skade på planterne. De fleste insekticider er sprøjtet på anlægget, men læse etiketten for at vide, hvordan din særlige mærke virker.

•Spray de angrebne planter med en stærk spray af vand fra slangen. Nogle haven skadedyr som bladlus, vil falde ud af anlægget når sprøjtede med en stærk eksplosion af vand. Nogle vil endda drukne eller dø af virkningerne. Bug æg, som ofte findes på undersiden af bladene, vil også ofte blive slået ud af anlægget med vand.

Tips & advarsler

  • Der er ofte gule klæbrige fælder og insekticid på havecentre.
  • Kontakt din lokale udvidelse for hjælp som gavnlig bugs kan løse din haven pest problem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com