Hvorfor har min retter hvide ting på dem fra opvaskemaskinen?

March 1

Når du vasker dine retter i hånden eller køre dem gennem en opvaskemaskine, kommer undertiden de ud med hvide pletter over dem på grund af hårdt vand eller sæbe afskum. Disse steder er grimme og gøre retterne ligne de blev aldrig skyllet. Men der er måder at fjerne disse steder og forhindre dem i at ske.

Hårdt vand og sæbe udskud

Hvid, overskyet steder på retter form på grund af enten hårdt vand eller sæbe afskum. Hårdt vand indeholder mange mineraler, at sky vand, såsom calcium og magnesium, og medmindre du bruge en afkalker, mineraler i vandet vil efterlade steder på din ellers ren retter. Hvis din opvaskemaskine ikke har været rengjort i et stykke tid, sæberester kan bygge op i maskinen og kan efterlade en uklar film på retter i løbet af tør cyklus.

Rengøring hårdt vand pletter

Når dine briller og andre retter har hårdt vand eller sæbe udskud pletter, fjerne dem er ikke svært men kan være lidt tidskrævende. Fyld vasken med 75 procent på flaske vand og 25 procent hvid eddike. Jer vil savn den flaske vand, da postevand indeholder mineraler, der forårsager den hvide film. Sættetid dine retter i løsningen i 30 minutter, og tørres af med en fugtig svamp. Skyl retter med frisk vand på flaske, og lad dem tørre.

Forhindre hårdt vand pletter

Du kan forhindre hårdt vand og sæbe udskud pletter af fylde beholderen for din opvaskemaskine forbeholdt afspændingsmiddel med hvid eddike, som vil give mulighed for en stadig strøm af eddike til at gå gennem en cyklus hver gang du kører opvaskemaskinen. Du bliver nødt til at genopfylde beholderen hver måned eller deromkring. Når hånd vask dine retter, tilføje et par dråber af hvid eddike til din sæbevand før vask.

Overvejelser

Når du renser maden med eddike og vand, hvis de ikke kommer helt ren efter første vask, resoak retter i yderligere 30 minutter indtil hele filmen presseresterne er fremkommet ren. Jo længere pletterne er forblevet på retterne, de mere vanskelige fjernelse af dem er, så kan være nødvendigt med flere soakings.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com