Hvornår græskar blomst?

March 2

Hvornår græskar blomst?

Hvis du planter græskar i midten af maj eller begyndelsen af juni, vil du sandsynligvis begynde at se blomsterne i juli. Men for novice græskar gartneren, de første blomster kan bære skuffelse. Græskar vinstokke har separate mandlige og kvindelige blomster og de frugtesløse hanblomster vises først. Du har to muligheder, når dine blomster begynder at dukke op: forlade bestøvning til bierne eller gør det selv-tilgang.

Mandlige blomster

De første blomster skal vises på et græskar vin er den mandlige blomster. De dukker op en uge eller to før kvindelige blomster til at begynde at tiltrække befrugtere, som bier. Hanblomsterne er stor og strækker ud fra vin på tynde stilke. Deres Centre indeholder pollen-bærende stilke. Støvdragerne er typisk store og let at genkende. De har en gul kugle af pollen hviler på toppen af en hvid glødetråd.

Hunblomster

Hunblomster er nemme at få øje på. De er tæt på vin på korte stilke. Mellem vin og blomsten, kan du se en lille runde bold. Det er æggestokken, og hvis blomsten er bestøvet, det wilts og dør og æggestokkene vokser ind i et græskar. Vin producerer flere mandlige blomster end kvinde, fordi det øger chancen for bestøvning.

Naturlige bestøvning

Bierne udføre normalt naturlige bestøvning af græskar blomster. Hanblomsterne producere nektar sammen med pollen til at tiltrække dem. Kvinder gøre dobbelt nektar af hanner så bier vil være sikker på at besøge dem, også. Hvis dit græskar ikke er at blive befrugtet, måske du ikke har bier i dit område. Eller du eller nogen andre i kvarteret måske bruger pesticider i din have. Pesticider, der anvendes til at dræbe bladlus og andre fælles haven skadedyr også dræbe bier, begrænsning af risikoen for bestøvning.

Hånd bestøvning

Hvis naturen ikke er gør jobbet, skal du muligvis bestøve i hånden. Græskar blomster åbner i morgen og lukker omkring middagstid. Det er bedst at bestøve som tidligt om morgenen som muligt, lige så snart dine blomster åbne. Når de er lukkede, plejer de genåbne så du skal være klar. Omhyggeligt vælge de mandlige blomst og trække ud kronblade. Børste støvdrager mod midten af den kvindelige blomst, at tage sig for at få pollen på alle dele af den kvindelige blomst stigmatisering. Så vent og se. Hvis bestøvning var ikke vellykket, vil æggestokkene visne og dø i et par dage. Hvis det var, vil din lille græskar begynde at vokse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com