Hvordan man dyrker færge-Morse Big Boy Hybrid tomater

March 2

Udviklet af Dr. Oved Shifriss af W. Atlee Burpee & Company, producere Big Boy tomater (lycopersicon Big Boy) store, søde, mørke røde tomater der kan veje så meget som et pund hver. Færge-Morse frøfirma noter, de er blandt de mest populære hybrid tomater. Store drenge har været en favorit af hjemme gartnere siden 1949.

Instruktioner

•Fyld en seeding flad med 3 inches af frø-starte mix. Vand blandes grundigt ved hjælp af en vandkande udstyret med en roset vedhæftet fil.

•Poke 1/4-inch til 1/2-inch huller i frø-startende blandingen ved hjælp af viskelæderet slutningen af blyanten. Plads i hullerne 1 tomme fra hinanden.

•Tab en færge-Morse Big Boy tomat frø i hvert hul. Tryk på jorden over toppen af hver frø og fast det ned i jorden med fingrene.

•Dæk såning flade med klart dække og sted fladt i en solrig vindue. Stiklinger skal spire i syv til 10 dage.

•Fyld seks pakker med frø starte mix. Stikke et hul i midten af hver pot ved hjælp af blyant, som i trin 2.

•Tag Big Boy udplantningsplanterne fra seeding flat efter de danne deres første sande blade. Brug spidsen af blyanten til at bore under sætteplante og støtte rødderne som du flytter til den fyldte seks Emballere. Hold bladene forsigtigt at støt sætteplante, mens du flytter den. Ikke holde stilken: det er for skrøbelige og er tilbøjelige til at knuse eller brække. Plante hver sætteplante i et hul i en gryde, og forsigtigt fast jord omkring den. Vand sætteplante.

•Bevæg de indkapslede stiklinger til et solrigt sted og holde dem vandes mens de vokser.

•Harden off kimplanter, begynder en uge før den sidste frost i dit område. For at hærde dem ud, tage dem uden for og placere dem i en beskyttet placering til en time, eller indtil de begynder at visne. Bringe dem tilbage indendørs. Gentag denne proces, den næste dag, forlader udplantningsplanterne udendørs for to timer, eller indtil de visner. Gør det samme for de næste fem dage, øge tid uden for hver dag, indtil stiklinger kan holde udendørs i 24 timer uden nogen tegn på stress eller visnen. De er derefter klar til at plante i haven.

•Plant tomatstiklinger i frugtbare havejord på et solrigt sted. Med en murske, grave et hul i jorden, der er lidt bredere og dybere end puljen indeholder sætteplante. Tip rod og omgivende jord ud af puljen, og sæt root bolden i hullet, så fast jord omkring den. Arbejde tomat gødning i jorden omkring stilken, pasning til undgå nicking stilken eller forstyrre sætteplante rødder. Vand jorden omkring sætteplante. Gentag med de resterende kimplanter, placere dem to fødder fra hinanden.

•Skub tomat bur, smalle side ned, i jorden omkring sætteplante.

Eller hammer en pæl i jorden ved siden af tomat. Sørg for at du hammer det dybt nok ned i jorden, at det er solidt nok til at understøtte en tung, frugt-laden tomatplante.

•Kapacitet tomat planter hvis regn ikke giver to inches af vand pr. uge. Anvende vand fra vandkande eller slange direkte ved foden af den store dreng tomat, og undgå at sprøjte vand på bladene, som dette kan fremme sygdom. Træne og binde tomat vinstokke til stakes eller tomat bur som de vokse højere.

•For at forebygge vægten af tomater fra at bryde stilke, binde droppe vinstokke til stakes eller tomat buret som frugten sætter på, vokser tungere og modnes.

•Harvest hver tomat når det er lidt bløde og dybrøde fra top til bund. Forsigtigt vride tomat stilk for at frigøre det fra anlægget. Spise, lave mad eller bevare hver moden Big Boy tomat inden for en dag eller to af høst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com