Hvor hen til rense et tilstoppet tromme Trap

January 13

P-fælder skal nu ved at bygge kode skal installeres i brusebad og badekar kloakledninger, at stoppe gasser rejser op i røret ind i badeværelset. De er også selvrensende. Dog blev tromlen fælder installeret i ældre boliger at tjene samme formål. Lidt større end en sodavand kan, fælderne er installeret tæt på bruser/badekar afløb hul, men er ikke selvrensende. Hvis du vil fjerne blokeringer fra en gammel tromle trap, dens øverste låg skal tages ud og blokeringen fjernes manuelt.

Instruktioner

•Tag på en ansigt maske og gummi handsker. Find cirkulære dækslet øverst på tromme fælde. Placer en skruenøgle omkring møtrikken på midten af forsiden. Drej skruenøgle håndtaget mod uret for at løsne og fjerne dækslet. Hvis dækslet er stædig, anvende smørende spray omkring den dække side tråde; vente 15 minutter og Fjern dækslet med Skruenøglen.

•Hold en spand under tromlen fælde. Nå ind i tromlen fælde og fjerne blokeringen i hånden, placere resterne af blokeringen i spanden. Fortsætte indtil indersiden af tromlen er helt frie for snavs.

•Sno hvide forseglingstape med uret rundt tråde på siden af den fælde dækslet. Skru dækslet i hånden tilbage i toppen af tromlen fælde. Stramme dækslet på plads med Skruenøglen.

Tips & advarsler

  • Tromlen fælder er udsat for tilstopning og er ikke længere accepteres af kode. Det er bedst at skære dem ud og erstatte dem med kode-accepteret P-fælder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com