Hvad forårsager vandet til at komme op i kloakken afløb?

March 2

Når kloak vand bakker op i husholdningernes kloak afløb, kan det være en engangs begivenhed forårsaget af storm vandafstrømning. Men hvis det sker med større hyppighed, kan det være et tegn på en træsko eller et sammenbrud i kloakken laterale, del af kloak mellem de vigtigste kloak og egenskabslinje, eller bygningen kloak, den linje, der løber fra huset til ejendommen linje. For at vurdere placeringen og omfanget af problemet, leje en VVS entreprenør, der har specialiseret sig i kloak kameraovervågning og kloak linje rydde-out.

Skjulte linje

En skjult kloakledning er et dyrt reparation, der kræver komplet eller delvis udskiftning af bolig kloakledning. Jordskælv, jorden afregning, konstruktion eller tunge lastbiler og udstyr kan alle komprimere eller Skift kloakledning nok til at forårsage et sammenbrud. Hvis kloakledning sammenbrud, afløb rå spildevand i den omgivende jord. Tegn på en potentiel sammenbrud omfatter langsom afløb af spildevand i de hjem, sikkerhedskopier trods gentagne snaking af afløb og vand sikkerhedskopier under en rainstorm.

Trærødder

Trærødder er ansvarlig for mange kloak backup problemer. Trærødder forårsage sikkerhedskopier på to måder: når de vokser i kloakken linje, de danner en fiber net, som fælder fedt, toiletpapir, hår og andet snavs; eller de skjule kloakledning ved at øge indre pres inden for kloak linje. Symptomer på træet rod-relaterede problemer i kloakken linje omfatter bremse-dræne vand fra husstand afløb.

FOGG

Fedt, olie, fedt og grus (FOGG) er almindelige årsager til vand backup. Ligesom kolesterol i hjertets blodårer, over tid FOGG frakker og indsnævrer åbningen i kloakken linje. Årlig rengøring af din kloak linje af en professionel blikkenslager kan forhindre en komplet træsko, men forebyggelse er den bedste løsning. PainintheDrain.com, en informativ hjemmeside sat ud af Clark County vand regenerering District i Las Vegas, Nevada, advarer husejere at aldrig disponere for fedt, olie eller fedt ned i afløbet. Nogen fede indskud størkner og ikke kun påvirker bolig kloakledninger men også frakker og begrænser municipal kloakledninger.

Storm afstrømning

Husholdningernes oversvømmelser, der fandt sted under orkanen Irene i det nordøstlige region af USA opstod fordi storm afstrømning overbelastet det kommunale kloaksystem. Når dette system sikkerhedskopierer, vil vandet uundgåeligt tilbage i dit hjem. I regioner hvor sommeren storme dumpe store mængder regn i en kort periode, kan vand oversvømme de vigtigste kloak og forårsage en sikkerhedskopi. Når dette sker, bakker afstrømning op i kloakken laterale og derefter ind i huset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com