Den bedste måde at Refinish en gammel Metal hovedgærde

January 13

Metal hovedgærder tendens til at have afskalning maling, der skal fjernes for at genskabe dets oprindelige udseende. Mange gamle metal gavle er meget indviklede detaljer og design og gøre maling fjernelse kedelig. Om hovedgærde er en familie arvestykke eller de nyeste finde fra værftet salg, gendanner det til at blive en nyttig og smuk tilføjelse til soveværelse eller gæst værelse. Lakering teknikker varierer alt efter hvilken type af metal hovedgærde er og hvor mange lag maling er blevet tilføjet gennem årene.

Varme kanoner og Wire børste fordele og ulemper

Varme kanoner er meget effektiv til at fjerne maling fra metal hovedgærder. Varmen er koncentreret i små områder, forårsager maling til blister og løft. Arbejde med en spartel i anden hånden til at skrabe ud den løftede maling. Når overvejer at bruge teste varme kanoner maling for blyindholdet; test kits er tilgængelige fra isenkræmmere og hjem Centre. Bly dampe frigivet fra en varmepistol betragtes som en sundhedsrisiko. Teste maling før du bruger denne metode.

Mekaniserede wire børster arbejde ved at løsne lag maling gennem kontakt og abrasiveness af penslen. Denne metode kan påføre dybe ridser i blødere metaller hæver risikoen for vejrtrækning i luftbårne partikler af maling og støv, der eventuelt indeholder bly. Teste maling til bly før brug og bruge en støv maske og øjet beskyttelse, når du vælger denne metode.

Farvefjernerne

Læse etiketter på farvefjernerne omhyggeligt. De to typer af farvefjerner er ikke-methylen og methylen. Non-methylen farvefjernerne er mindre giftige og anvendes indendørs med ventilation. Methylen strippere er sikrere udendørs. En af disse strimler male godt så længe forholdsreglerne overholdes. Farvefjernerne frigive ikke bly i luften og er en sikrere metode, hvis du er usikker af blyindholdet i paint. Tørre malingen krængede på aviser eller engangs klude og vedlægge i to lag af skraldeposer inden markedsføring i skraldet.

Maleri Metal hovedgærde

Forsinke ikke anvende et lag primer; Metallet vil danne rust hurtigt. Tør ned de afisolerede metal hovedgærde med lak tyndere for at fjerne eventuelle olier fra de rensede metal overflader før grunding.

Undgå at røre ved metal så meget som muligt; olier i huden forstyrre vedhæftning af ny maling. Bruge rene handsker når du håndterer det rensede metal.

Udfylde eventuelle huller eller buler i metal. Putty designet til automotive brug fungerer godt. Anvende en primer, formuleret til brug på metal. Altid prime metal med en børste eller spray. Anvende mindst to frakker af maling til PRIMES metal hovedgærdet. Sprøjtning vil resultere i en blødere finish.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com