Analog vs Digital Amprobe

March 3

En amprobe, er som defineret af opførelse bog, en elektriker værktøj, der bruges til at finde elektriske ledninger systemer og identificere elektriske aktuelle problemer for at lette vedligeholdelse. Værktøjet kan købes med enten en analog eller en digital sensor, hver med sine egne fordele og ulemper.

Professionel bruger

Formålet med en amprobe er at spore Energitilfoerslen linjer, blæst kredsløb og eksponerede ledere og identificere ledninger i et bundt og breakers og sikringer uden at slukke. Værktøjet er også bruges til at spore ledninger til koaksial tabeller, alarmsystemer og telefonlinjer, og at spore elektriske panel kredsløb og lokalisere fejl.

Opbevaring af oplysninger

Den analoge version af en amprobe er ikke i stand til at lagre oplysninger, men den digitale udgave kan gemme aflæsninger og derefter tilslutte op til en PC, således at oplysningerne kan være let overføres, foretager registrering mere bekvem.

Informationsdisplay

Oplysninger indsamlet af en amporobe under testen vises på to måder: værktøjerne lader off et lydsignal sammen med visning af oplysninger på en LED-skærm, der viser som kredsløb og ledningsnet er blevet opdaget.

Læsning intervaller

En analog amprobe har mulighed for at læse fra 600 til 1.000 ampere og 150 til 600 volt med en nøjagtighed på plus / minus tre volt afhængig af model. De digitale versioner har de samme funktionalitet.

Prisforskellen

Google produkter lister den gennemsnitlige pris for en analog amprobe meter på $132.63, med de billigste sælger for $114 og den dyreste for $149.95. Google har den gennemsnitlige pris for en digital amprobe på $110.33, med de billigste sælger for $99.99 og de dyreste koster $130, gør den digitale amprobe lidt billigere end den analog version.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com