Fakta om afbrænding Mesquite brænde

March 3

Fakta om afbrænding Mesquite brænde

Mesquite brænde brænder varmt, hvilket gør det til en af de top valg, sammen med eg, for dem der ønsker en brand, som, hvis korrekt bygget og giver timevis af varme. Campister, der opbygger en betydelig mesquite træ brand før afgående for natten kan være forvisset om branden vil holde brænding, mens de sover og kender de vil vågne op til gløderne varmt nok til at tilberede morgenmad.

Grøn vs krydret Mesquite

I modsætning til eg og andre brænde er mesquite naturligvis så tørre, at det ikke kræver omfattende hærdning eller krydderier for at gøre det brænde. Det vil brænde grønne og er sjældent tilbage til sæson for mere end et år. For at øge levetiden af mesquite brande, langsommere er brændende træ såsom eg ofte blandet ind i ilden.

Afbrænding egenskaber

Selvom mesquite brænder varm og ren, det er svært at antænde og brug for masser af kindling at få det i gang. Udover at være selv-brænding, mesquite skaber minimal gnister, så det kan efterlades uden opsyn uden frygt for sin gnister antænde træer eller brændbare materialer. Mesquite brænder tavst, med ubetydelige affyret, og skaber en fantastisk kul sengen, der forbliver varm i timer. Det producerer også minimumsmængden af creosot, som forhindrer oprustning i skorstene, som opretter brandfare. Røgen fra mesquite er lyse, rene og har en tydelig lugt, især hvis skoven er grøn.

Opskæring og håndtering

Mesquite er svært at skære eller delt med en økse på grund af sine snoede, uregelmæssige grene. Skære det med en motorsav er lettere, og de knyttede, snoede dele skal være skåret mindre end andre typer brænde at blive stablet korrekt i pejse. Mesquite er ofte fulde af huller efterladt af fejl, der er fyldt med fint savsmuld, så det er rodet at håndtere og opbevare.

Oprindelse og vækstmønstre

Mesquite træer vokser for det meste i de sydvestlige stater i New Mexico, Texas og Arizona såvel som i det tørre klima i Mexico. Træerne er så frodig, de betragtes som skadedyr af mange ranchers og cowboys. Når store skove af mesquite er brændt ned til at styre deres vækst, kan kun én uforbrændt gren angiveligt rod og regrow hele skoven i fem år. Da mesquite vokser det hurtigt uden kunstvanding i ørkenen klimaer, ville det blive ukontrollabel hvis vandes regelmæssigt. De ovenfor jorden rødder af mesquite træer vokse i gnarly rørfigurer som de udvide passiv i deres søgen efter vandkilder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com