Hvordan virker en udendørs køkken Ventilation Hood?

March 3

Hvordan virker en udendørs køkken Ventilation Hood?

Hvad gør det?

Udendørs ventilation emhætter arbejde ligesom udluftning hætte over din komfur. Emhætter klart røg og dampe udsendes af din grill og flytte det væk fra hvor du koge eller underholde. Disse er især nyttigt, hvis du har en indbygget grill eller en fuld udendørs køkken og bor i et tempereret miljø hvor udendørs underholdende kan finde sted uden for en sæson.

Hvorfor vil du have en?

Udendørs køkken handler mere om udseende og oplevelse af madlavning og underholdende udenfor. Ved udluftning af røg og dampe fra din madlavning og underholdende, du fjerne chancen for at dine gæster får et ansigt fuld af grill røg og mindske de resterende lugten af røg, der vil holde sig til dit tøj. Hvis din madlavning overflade er mod en mur, vil det også reducere-- men ikke fjerne--røg og fedt rester, der danner bag en udendørs grill eller ovn.

Hvordan virker det?

Udendørs emhætter arbejde på samme måde som indendørs emhætter. Hætten sidder over madlavning overflade og er udstyret med en ventilator og lys. Variabel hastighed fan suger dampene og røg fra madlavning overflade og ventilerer det til et andet område. Afhængigt af hvordan ventilen er monteret, kan det være pumpes væk fra dit hus, i en skorsten, der fører til dit hus tag eller i en magt-udluftning løsning, der bruger en fan til at blæse røg gennem en ventilations rør og væk fra området madlavning og underholdende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com