Sådan Beskær citrontræer i South Central Texas

March 3

Sådan Beskær citrontræer i South Central Texas

Citrontræer har brug for lidt at ingen beskæring i hele deres levetid i syd centrale Texas. Hvad beskæring er nødvendig som regel skyldes sygdom eller størrelse begrænsning. Det varme tropiske klima i Texas egner sig til et nær perfekt miljø for sol-elskende citron træ, som giver mulighed for en række arter til at vokse og blomstre. Trim hver art af træ med en omhu for at bevare frugtproduktion af, som normalt starter mellem den tredje og sjette år af vækst. Beskære citron træet i syd centrale Texas før den første flush af foråret mellem februar og April.

Instruktioner

•Rengør din sakse i en blanding af 1 del beach til 9 dele vand. Dryppe af sakse i løsning og tørre dem rene. Ren sakse mellem hver gren til at forhindre spredning af sygdomme eller parasitter.

•Tag døde, skadede eller syge grene eller lemmer. Skære alle skud i nærheden af bunden af træet. Skuddene vokser fra grundstamme af træet, hvis træet blev podet.

•Trim grene, der interfererer med græsplæne vedligeholdelse ved at udnytte en tre-del cut. Skære 18 inches opad fra kraven af lemmer med en sav, indtil klingen boder. Kraven er det fælles, hvor lemmer møder stammen. Skær 15 inches nedad fra kraven, indtil klingen boder. Tilføje pres. Lemmer bør snap, idet de fleste af lemmer med det. Fuldføre opgaven en vinklet cut — den kortere vinkel på toppen — tættere til det træ, forlader kraven intakt.

•Trim lager mindre grene og kviste til at reducere størrelse.

•Rengør dine værktøjer med blegemiddelopløsning og butik for næste sæson.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com