Hvad kan jeg sætte på min sammensatte dæk at forhindre rådnende?

January 14

Sammensatte dæk består af det meste plastik og cellulose fiber materialer. Nogle er lavet af genbrugsmaterialer. Dæk rådne ikke så meget som 100 procent træ dæk, men de rådne hvis du ikke bruger en konserverende fugemasse og holde dem rene.

Generelt forebyggende foranstaltninger

For at forhindre, at dine sammensatte dæk rådner op, skal du ordentligt vedligeholde struktur ved at holde det rent og fri for støv, snavs og debris. Feje dine dæk med en kost ugentligt og bruge en vandslange til at fjerne kage på snavs. Du kan bruge en højtryksrenser, men check fabrikantens anvisninger, der fulgte med din dæk til at bestemme hvad PSI til at indstille højtryksrenseren på. Desuden kontrollere, hvilken type af kemiske at bruge til at fjerne enhver skimmel og meldug fra struktur. Skimmel og meldug vil føre til dæk rådner.

Konserverende fugemasse

Anvende en konserverende fugemasse til strukturen. Konsultere de retninger, der fulgte med dæk om, hvilken type af konserveringsmiddel fugemasse anbefales. Nogle sammensatte dæk kommer massiv. Hvis vejledningen ikke giver en anbefalede fugemasse, rådføre sig med de sammensatte dæk producenten eller forhandleren du købt dæk fra. Genanvende fugemasse årligt for at beskytte strukturen.

Ved hjælp af rengøring stoffer

OxyClean er en ikke-barske sæbe du kan bruge til at fjerne pletter, herunder fedt fra en grill og solbruning lotion fra din sammensatte dæk. Kontroller, at du rydde op i eventuelle spild som de forekommer og bruge OxyClean kun som anvist. Brug varmt sæbevand til at fjerne fugl afføring. Beskytte din sammensatte dæk mod rust ved ikke at lade vandet stå nedenunder objekter sidder på den. Hvis du bemærker rust pletter, skal du bruge nogle OxyClean til at fjerne dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com