Hvordan man dyrker Berry vinstokke fra bær frø

March 4

Ikke mange mennesker passere op for muligheden for at smage friske, lokalt dyrket bær. Nogle knytte den søde smag af bær med om sommeren. Hvis du ikke kan besøge en lokal Planteskole eller gård at vælge dine egne bær, kan du prøve at dyrke dem selv. Voksende bær fra frø er faktisk simple og ofte sjovt at gøre. Plantning din berry vinstokke fra frø er en omkostningseffektiv måde at forsyne dig med friske bær.

Instruktioner

•Tag en håndfuld bær fra en eksisterende vin i efterår eller tidlig vinter. Brug Sakse til at skære dem ud.

•Sæt en ren køkkenrulle eller papir håndklæde på en tæller eller en tabel. Klemme berry mod håndklæde. Hvis din bær har huden, trække den væk for at udsætte frø. Du kan derefter klemme berry for at frigøre frø fra dens indvendige. Bær uden huden vil give deres frø væk, når presset.

•Spread frø ud på håndklæde og forsøg på at fjerne enhver kød eller papirmasse er fast på dem. Køre frø under vand for at fjerne genstridige materiale.

•Pour en grynet lerjord jord i en lille gryde med huller i bunden. Du kan også bruge en 8-ounce skum cup med blyant-størrelse huller placeret i bunden. Fyld potten eller kop til toppen med jorden.

•Sprinkle frø oven på jorden. Skubbe dem forsigtigt ned i jorden med fingrene. Kun presse dem i nok til at holde sig til jorden; må ikke skubbe dem ned nedenunder. Læg et tyndt lag kompost over frøene og hæld vand i skibet, indtil det dræner ud af hullerne. Sidde pot i en kold ramme eller et beskyttet område udendørs. Vand i jorden, når det vises tørre.

•Transplant planter til en anden pot når de udvikler to eller tre sæt af løvblade. Løvblade er bladene, der udgør efter det første sæt opstår. Grave et hul, der er bare lidt større end den vin rødder. Placer vin inde i hullet og dække sine rødder med jord. Overføres til et permanent hjem det følgende forår. De fleste vinstokke foretrækker sol og rige jord; dog plante din vin efter hvad din særlige berry foretrækker.

Tips & advarsler

  • Bær frø kan tage flere uger at spire.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com