Hvordan til at designe strålende betongulve

March 4

For at designe en strålende betongulve varmesystem til dit hjem, skal du tage hensyn til dit hjems firkantede optagelser og hvordan hvert område bruges for dagligdags. Nogle områder i hjemmet kræver mere tætte installation af varme kabler end andre, mens ikke-levende områder kræver endnu mindre. Denne artikel vil hjælpe dig med at planlægge installationen af det strålende betongulve varmesystem og bestemme mængden af materiale er nødvendige.

Instruktioner

•Indstil antallet af zoner eller strålevarme sløjfer. Flere termostater er normalt kræves for at styre og opretholde temperaturer i boliger. Hver zone er kontrolleret af sin egen termostat. Soveværelserne kan normalt alle kontrolleres af én zone termostat på gangen nær dem. Stue, alrum og køkken skal hver have en zone og termostat i deres egen. Andre områder, der er isoleret fra resten af huset skal hver have deres egen zone.

•Indstil antallet af slanger loops inden for hver zone. De fleste opholdsstuer kræver 8-tommer afstand til tube sløjfer; ikke-levende rum, som kældre og opvarmet garager, kræver 12-tommer afstand. For at bestemme den slange længde kræves for hver zone, formere de firkantede optagelser af 1,5 for levende rum og 1 til kældre og garager. Slange længde er mere end 290 fødder, dividere det med 290 til at bestemme antallet af løkker kræves for denne zone (afrunding til nærmeste hele tal). Derefter dividere zone slange længde med antallet af zoner til at bestemme loop længde. Tilføje 10 fødder til hver sløjfe for tilslutning til manifolden.

•Decide hvis du vil bruge en single-zone eller en multiple-zone/single-loop system. En enkelt-zone radiant gulv varme system har cirkulationspumpe pumpen installeret direkte til systemets manifold og styres af en 110-volt termostat. En multiple-zone/single-loop radiant gulv varme system har også cirkulationspumpe pumpen installeret direkte til systemets manifold, men ventiler er knyttet til hver zone på mangfoldighed og kontrolleret af en zone ventil controller med 24-volt termostater.

Kortindgangsdør en elektriker til at tilføje et andet kredsløb til dit hjems elnet, og køre elektriske ledninger til systemets manifold og termostat.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com