Hvordan man forebygger myrer fra Hummingbird foderautomater

March 4

Hvordan man forebygger myrer fra Hummingbird foderautomater

Hummingbird foderautomater er fyldt med en sukker-vand løsning, der supplerer fuglens naturlige kost af nektar og insekter. Dog, denne væske også tiltrækker mindre velkommen foderautomater som bier og myrer. Myrer ikke kun indtager væske, forlader mindre for kolibrier, men de holder også fuglene fra at være i stand til at fodre når de er fortrængning omkring feeder huller.

Instruktioner

•Coat bøjlen og toppen af hummingbird feeder med madlavning spray til at oprette en overflade at myrer ønsker ikke at krydse. Du kan bruge vaseline som et alternativ til madlavning spray. Hvis feeder hængende ud en metal krog i stedet for en træet lemmer, overveje belægning krog armen så godt.

•Få en kolibri feeder, der har en voldgrav at holde skadedyr. Fyld voldgraven med madolie til at holde skadedyr fra passage over til feeder huller.

•Indstil voldgrav i sted over den vigtigste del af feeder. Det glider ned over bøjlen. Når voldgraven er installeret, skal du hænge feeder op igen. Sikre, at voldgraven er stadig fuld af væske og genopfylde den efter behov.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com