Hvordan at rengøre Mini Blinds med solskader

March 5

Hvordan at rengøre Mini Blinds med solskader

Når din vinyl mini blinds tænder fra hvid til mælkeagtig gul, er det resultatet af solskader. Rengøring mini blinds vil ikke slette disse effekter men vil lade dig presse mere liv ud af blinds. Solen skader også gør vinyl lameller helt sprødt, så brug specifikke rengøring teknikker for våd skrubbe for at undgå at bryde dem.

Instruktioner

•Vacuum støv fra mini blinde lameller ved hjælp af penslen vedhæftede fil. Brug tryllestaven til at dreje Lamellerne lukket, derefter forsigtigt vakuum i en side-til-side bevægelse. Når du er færdig med en side, skal du bruge tryllestaven til at slå lamellerne så de alle står over for anden retningen. Gentag rengøring med filtypenavnet vakuum.

•Fyld dit badekar med mindst 4 inches af varmt vand. Hæld i ca 3 hættefulde af ammoniak renere mens karret fylder.

•Udvide blinds fuldt ud, og drej stav, så lamellerne er lidt åben. Løsne tryllestaven. Fjerne blinds fra de monteret bøjler på vinduet. Forsigtigt bære blinds til badekarret, og sænke dem i vandet.

•Tag på gummihandsker til at beskytte dine hænder. Våd svamp og knæle ved siden af karret.

•Aftør ned begge sider af de mini blinde lameller, startende fra den øverste lamel og arbejde din vej til den nederste lamel. Brug blide tryk, så du ikke fastgøre den allerede svækkede vinyl. Holde lamellerne så lige som du kan og undgå at bøje dem. Flytte mini blinds omkring omhyggeligt som du rense for at give dig selv den bedste adgang til hver tremme.

•Udtøm sæbevand fra karret uden at fjerne mini blinds. Refill karret med rent vand og hvislen det rundt for at skylle renere off blinds. Gentag dette trin som nødvendigt, indtil alle sæbevand rester er væk. Hvis du har en håndholdt bruser vedhæftet fil, kan dette komme i handy til at skylle ud blinds.

•Indstil de store håndklæder på jorden, eller udenfor på græsset hvis vejret tillader. Forsigtigt fjerne blinds fra karret og lægge dem ud, helt ud på de store håndklæder. Bruge de små håndklæder til duppes op så meget af fugten, som du kan. Lad blinds tørre på håndklæder fuldstændigt, før du geninstallerer.

Tips & advarsler

  • En alternativ metode til tørring lamellerne er at drapere dem omhyggeligt over en robust objekt, såsom en udendørs tørresnor, gelænder af en gårdhave eller endda et brusebad gardinstang. Hvis du gør dette indendørs, skal du placere håndklæder nedenunder til at beskytte dit gulv mod fugt.
  • Må ikke bruge renere med blegemiddel på solskadet mini blinds. Blegemiddel vil svække den stof pyntesnore, der binder enheden og kan få dem til at bryde før.
  • Blinds skal være helt tør før rehanging; ellers risikerer du at skabe fugt lommer hvor meldug og skimmel kan trives.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com