Anvendelsesmuligheder for Spray madolier

March 5

Madlavning spray, en blanding af madlavning olie og lecithin, blev opfundet i 1957. Lecithin thins olie nok, således at det kan blive sprøjtet. Og mens madlavning spray holder kager klistrer til panden og gør rengøringen op morgen æg en hel del hurtigere, det kan også gøre livet lettere rundt i huset.

Automotive

Spray hjulene på din bil med madolie efter du rense dem, og næste gang du vasker bil, vej snavs, tjære og bremse støv vil vaske af meget lettere. Du kan også sprøjte bil grill for at gøre det lettere at fjerne bugs. Polske metal med en blød klud til at skinne ting op og fjerne overskydende olie. Du ønsker et meget tyndt lag til at frastøde snavs, ikke et tykt lag, der vil tiltrække snavs.

Hvis du allerede har fejl på bilen, sprøjte dem med madolie, inden du vasker bilen og de vil være lettere at fjerne.

Husstand

Spray Brusevægge med madlavning spray, når du rengør. Polske med en blød klud. Ikke blot vil dette producerer en flot glans, men det vil hjælpe med at holde flise sæbe udskud-fri længere.

Fjern pris klistermærker eller klistret etiketter fra glas ved sprøjtning med madolie spray.

Spray madolie på en pibende dørhængsel til at smøre den og lukke munden på hvine.

Udendørs

Madlavning spray anvendes til plæneklipper knivene hjælper med at forhindre græs fra stikning og gumming op på undersiden af plæneklipperen. I vinteren, smøre din Sneskovl og vinger af en Snerydningsmaskinen med madlavning spray og sne vil ikke holde. Spray din skovl med madlavning olie spray før grave i haven og fugtigt snavs ikke vil klamre sig til det.

Og tilbage fuld cirkel til sit oprindelige formål, spray madlavning spray på grill til lettere oprydning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com