Sådan installeres et Vingetegl-tag

March 5

Vingetegl tagdækning er blevet omkring nemlig langs gang og har godkendt kvaliteten. Vingetegl tagdækning er en åben gauge ler falstagsten der var designet til at gøre en naturlig ler Tag mere overkommelige. For det meste bruges i Storbritannien, Vingetegl tagdækning tilføjer karakter og tiltrækning til nogen tag og er meget efterspurgte. Med de nyere Vingetegl ler tagsten tilgængelige kan for du tilføje Vingetegl charme og skønhed til dit hjems tag.

Instruktioner

Installere en Vingetegl-tag

•Lay ned en to del skræl og stick klæbende tagmateriale på dit tag, før du lægger ned enhver lægte eller Vingetegl tag fliser. Denne membran er hvad regntøj og beskytter taget.

•Nail ned en 1-1/2 i. stykke af pine eller fir over vandret span af dit tag. Dette kaldes en lægte. Vingetegl tagsten vil blive naglet til lægte af den fremspringende nib på bagsiden. Der vil være en lægte stribe for hver fliselagt lag.

•Den lægterne skal være fordelt jævnt for at sikre fliserne bevare passende skødet over deres underliggende nabo. Nib på bagsiden af hver Vingetegl tagsten er, hvad holder flisen på plads, når det er lagt på lægte.

•Lay Vingetegl så at afmatning af en overlapper næste opsving. Halv runde eller V-formet fliser placeres derefter på højderyggen af Vingetegl-tag. Integrere ridge fliser i kalkmørtel til at give ekstra sikkerhed fra kraftig vind.

Tips & advarsler

  • Vingetegl tagdækning er let at installere og er 30% hurtigere fastsaettelse end andre ler tagene. Det har en 60 års produktgaranti, og en højere kvalitet vejrbestandigt design.
  • Installer ikke en Vingetegl-tag med en hældning lavere end producenter foreslog taghældning. Tjek emballagen for at installere instruktioner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com