Hvorfor er bassinvandet skummende?

March 5

Foamy-søger vand på overfladen af din pool er en uskøn gener. Flere faktorer bidrager til at gøre bassinvandet skummende. Hvis din pool udvikler skum eller suds på overfladen, ikke panik. Heldigvis, ligegyldigt hvad årsagen til vand problemer, enkle retsmidler er tilgængelige. Nogle af rettelserne er så simpelt som at holde op med grundlæggende pulje vedligeholdelse

Årsager til vand skum

Den primære årsag til skummende pool vand er lavt calcium hårdhed niveauer i din pool vand. Hvis du har en i-jorden pool med fliser rundt om toppen af linjen vand, har flise rengøring produkter, der bruger et vaskemiddel-baseret løsning fået ind i vandet og skabt sæbeskum. Rester fra ikke-vandtæt olier, cremer og solblokkere der svømmere bære ind i puljen kan forårsage skumdannelse problemer samt. Derudover kan algaecide produkter og dårlig vand kemi også bidrage til problemet.

Calcium hårdhed middel

Kalkindholdet er udtrykket bruges til at henvise til niveauet for den mineral, der er opløst i bassinvandet. Vandet bliver skummende, når kalkindholdet falder under normalområdet for din pool. Brug en test kit til at afgøre, om calcium hårdhed er lav. Normalområdet bør falder et sted mellem 180 dele per million (ppm) og 220 ppm. Hvis du vil justere calcium hårdhed, tilføje 1 lb. af kemikalier, der anvendes til at øge kalkindholdet kemiske for hver 10.000 gallon af vand for at hæve kalkindholdet 5 ppm. Formlen skal justeres efter din pool vandkapacitet. For eksempel, hvis du har brug for at hæve kalkindholdet 5 ppm og din pool har 5.000 gallons af vand, derefter tilføje 1/2 pund til vandet.

Vand kemi

Brug en test kit til at teste din pool vand kemi og derefter balancere pH, klor og alkalinitet niveauer. Bestemme alkalinitet niveauer først, da de tjener som en buffer til pH. Hvis alkalinitet er slukket, og kemikalier og derefter vente otte timer før du foretager andre kemiske justeringer der kræves. Når alkalinitet niveauer er ude af balance, vil det forårsage et udsving i pH læsning. Justere klor niveauer af din pool, indtil det læser i normalområdet, som angivet af test kit. Hvis skum er stadig til stede, skal du tilføje en chokbehandling til poolen. Tilføj 1 gallon af flydende chok for hver 5.000 gallons af bassinvandet. Tillad filteret køre uafbrudt i 24 timer.

Defoaming kemikalier

Rester fra olier, cremer og solblokkere kan forårsage skyet pool vand samt skum. Hvis vand test viser, at kemien er i balance, så en anti-skummende kemikalie kan reducere den skummende. Anti-skummende agenter areal til rådighed på din lokale pool levering butik. Behandling anbefalinger variere afhængigt af producenten. Tilføj til din swimmingpool som anvist på producentens etiket. Anti-skummende kemikalier betragtes som en kortsigtet løsning, når vand kemi problemer er årsagen til den skummende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com